När Coopers Candy växt ut sina lokaler i Stockholmsområdet och det var dags att flytta lagret till Nässjö fick BLS vara med och leverera 2500 meter hyllställ.

Smidig flytt med minimala avbrott

Efter att ha växt ut sina lokaler i Stockholm har nu Coopers Candy flyttat sina lokaler till Nässjö i Småland. Företaget sökte en helhetsleverantör där produkterna och montaget sköttes av samma leverantör för att minimera avbrott i produktionen. Valet föll då på BLS och vi är stolta över att ha levererat 2500 hyllmeter hyllställ till deras nya lager.

Minimera tiden för stängd produktion

Coopers Candys VD Sebastian Pegelow säger att ” Vi ville klara av flytten utan att behöva stänga produktionen under en längre tid och med hjälp av BLS och deras montörer krävdes det endas att vi stängde i två dagar för montage och flytt av produktionen.” Sebastian påpekar även att säljkontakten och de snabba uppdateringarna av layout även underlättat flytten och gjort att lagret kunnat optimeras för en snabb in och utleverans. Den nya lokalen har resulterat till att Coopers Candy idag kan vara den snabbaste leverantören av godis vad gäller att få in nya produkter och leverera dessa.

Om Coopers Candy

Coopers Candy erbjuder ett stort sortiment med över 4000 produkter med allt från chips, nötter, surt godis, sött godis, salt godis, choklad och kakor. Företaget grundades 2012 och levererar idag produkter till Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Nederländerna.

 

Se fler case

Case: Firmer Storage

XL-BYGG Gråbo – Ställage för enkel hantering av virke

BLS är glada över att ha fått vara med och leverera lagerinredning till XL-BYGGs ny-etablerade butik i Gråbo utanför Göteborg. Etableringen består av cirka 1500 kvadratmeter lager och butik och en 250...

Case: Faster Business

JYSK – Bättre godsflöde och en halverad hanteringstid

JYSK ville utöka sitt lager med en ny lagerlösning som kunde utnyttja takhöjden i lokalen samtidigt som godsflödet förbättrades.