Hisab-Joker är nu färdiga med andra etappen av sitt nya lager. Vi är glada över att följa deras expansion och återigen få möjligheten att leverera lagerinredning till dem.

Plockplatser för en lättare hantering

Total levererade BLS ny lagerinredning som klarar en kapacitet på 2500 pallplatser och 174 plockplatser till Hisab-Jokers nya lager.  Samtliga plockplatser är utrustade med nätplan för en smidig och effektiv hantering av kartonger. De tre övre nivåerna i pallstället fungerar som buffertplatser till produkterna som hanteras på de två undre nivåerna i stället, detta för att enkelt kunna fylla på när produkterna tar slut på plockplatsen. Lagret är även utrustat med truckgenomfarter för en smidig och lättare hantering av lagervaror med truck.

Om Hisab-Joker

Hisab-Joker är nordens ledande grossist inom party och presentartiklar. Företaget grundades 1983 i Varberg och har idag ett utbud på över 13,000 olika artiklar.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Engtex – Maximera lagerytan för bättre materialflöde

När Engtex byggde Europas modernaste produktionsanläggning inom textiltillverkning fick BLS möjligheten att leverera grenställ till förvaring av deras tekniska textiler.

Case: Firmer Storage

Thule Group – Säkert lager i specialfärg

BLS har levererat pallställ till Thules globala utveckling och testcenter. Utbyggnaden omfattar drygt 5 000 kvadratmeter kontors- och fabriksyta till testcenter, prototyp och verktygsavdelning.