Hisab-Joker är nu färdiga med andra etappen av sitt nya lager. Vi är glada över att följa deras expansion och återigen få möjligheten att leverera lagerinredning till dem.

Plockplatser för en lättare hantering

Total levererade BLS ny lagerinredning som klarar en kapacitet på 2500 pallplatser och 174 plockplatser till Hisab-Jokers nya lager.  Samtliga plockplatser är utrustade med nätplan för en smidig och effektiv hantering av kartonger. De tre övre nivåerna i pallstället fungerar som buffertplatser till produkterna som hanteras på de två undre nivåerna i stället, detta för att enkelt kunna fylla på när produkterna tar slut på plockplatsen. Lagret är även utrustat med truckgenomfarter för en smidig och lättare hantering av lagervaror med truck.

Om Hisab-Joker

Hisab-Joker är nordens ledande grossist inom party och presentartiklar. Företaget grundades 1983 i Varberg och har idag ett utbud på över 13,000 olika artiklar.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Vill du veta mer?

  Är du sugen på att veta mer om vilka lösningar vi erbjuder och hur de kan användas på bästa sätt? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om de olika lagersystemen vi levererat till företag runt om i Sverige och Norden? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Se fler case

  Case: Firmer Storage

  Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

  Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

  Case: Smarter Systems

  GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

  GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.