Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor BvBa i Belgien för att besöka oss och vår produktion i Sverige.  Ett besök som senare slutade med en investering av fasta däckställ.

Effektivare lösning

För Jafor BvBa var effektiviteten av hanteringen av däcksatser det som fick dem att börja leta efter nya lösningar. Tidigare har Jafor BvBa lagrat däck på pallar i pallställage och vid lagringen placerades flera däcksatser på en pall som sedan förvarades i ställaget. Efter att ha läst mer om våran lösning för däcksatser bestämde Jafor BvBa att besöka oss och vår produktion i de småländska skogarna.

En ergonomisk och säker förvaring

Lösingen för Jafor BvBa blev fasta däckställ med en sammanlagd kapacitet för att kunna lagra nästa 1350 däcksatser i 5 olika nivåer. Däcken förvaras liggande och ställen kan hantera upp till 120kg per däcksats. En lösning som inte bara är ett bra sätt att optimera och utnyttja utrymmet för lagring av däck optimalt utan som också ger en ergonomisk och säker förvaring för medarbetarna.

Om Jafor BvBa

Jafor BvBa är ett belgisk företag som specialiserat sig på lösningar för förvaring av däck. De levererar kompletta lösningar med däckställage där målet är att optimera varje utrymme optimalt.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

Case: Smarter Systems

GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.