Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor BvBa i Belgien för att besöka oss och vår produktion i Sverige.  Ett besök som senare slutade med en investering av fasta däckställ.

Effektivare lösning

För Jafor BvBa var effektiviteten av hanteringen av däcksatser det som fick dem att börja leta efter nya lösningar. Tidigare har Jafor BvBa lagrat däck på pallar i pallställage och vid lagringen placerades flera däcksatser på en pall som sedan förvarades i ställaget. Efter att ha läst mer om våran lösning för däcksatser bestämde Jafor BvBa att besöka oss och vår produktion i de småländska skogarna.

En ergonomisk och säker förvaring

Lösingen för Jafor BvBa blev fasta däckställ med en sammanlagd kapacitet för att kunna lagra nästa 1350 däcksatser i 5 olika nivåer. Däcken förvaras liggande och ställen kan hantera upp till 120kg per däcksats. En lösning som inte bara är ett bra sätt att optimera och utnyttja utrymmet för lagring av däck optimalt utan som också ger en ergonomisk och säker förvaring för medarbetarna.

Om Jafor BvBa

Jafor BvBa är ett belgisk företag som specialiserat sig på lösningar för förvaring av däck. De levererar kompletta lösningar med däckställage där målet är att optimera varje utrymme optimalt.

Se fler case

Case: Smarter Systems

Upplands motor – En helhetslösning i toppklass

BLS har levererat mobila däckställ till Upplands Motor i Roserberg med en kapacitet för att lagra över 10,000 däck.

Case: Smarter Systems

Agitator Whiskymakare – Fatinlägg för lagring av whisky

BLS har tillsammans med KJK lagerinredning levererat fatinlägg för en effektiv lagring av whiskyfat.