BLS har levererat och installerat speciallösning till Luni Metall AB i Hillerstorp. En lösning som har förbättrat det interna flödet men även frigjort mer produktionsyta.

Pallställ CITY maxar ytan

Luni Metall AB var i behov av ett stabilt lagersystem till deras nya lagerlokal. Kriterierna var delvis att förbättra det interna flödet men även att frigöra mer produktionsyta för maskininvesteringar. Lösningen blev vårt pallställ CITY som är tillverkat för att maxa ytan och öka flexibiliteten. Det resulterade bland annat i ett uppdaterat flöde och tillgänglighet av godset – något som var avgörande för Luni Metall.

Egen produktion för anpassad lösning

Att BLS har egen produktion ger oss friheten att hela tiden sträva efter att utveckla, förbättra och anpassa våra lösningar utifrån kundens utmaning och produkt. Lagersystemet som vi levererade till Luni Metall rymmer närmare 400 pallplatser som är 5,5 meter höga. Förutom det lackade vi ställagen i kundens egen profilfärg – en speciallösning utformad specifikt för Luni Metall och något vi kunde erbjuda tack vare vår egen produktion.

Om Luni Metall AB

Luni Metall grundades 1986 och är en komplett legotillverkare med kunder inom många olika branscher, där butiksinredning är den största kategorin. Svetsade rör- och plåtkonstruktioner är det som de tillverkar mest, men de levererar allt från ett kapat rör till en färdig butiksinredning.

Se fler case

Case: Smarter Systems

Upplands motor – En helhetslösning i toppklass

BLS har levererat mobila däckställ till Upplands Motor i Roserberg med en kapacitet för att lagra över 10,000 däck.

Case: Smarter Systems

Jafor BvBa – Effektiv lagring, kvalitet och ergonomi

Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor BvBa i Belgien för att besöka oss och vår produktion i Sverige.  Ett besök som senare sluta...