BLS har levererat och installerat speciallösning till Luni Metall AB i Hillerstorp. En lösning som har förbättrat det interna flödet men även frigjort mer produktionsyta.

Pallställ CITY maxar ytan

Luni Metall AB var i behov av ett stabilt lagersystem till deras nya lagerlokal. Kriterierna var delvis att förbättra det interna flödet men även att frigöra mer produktionsyta för maskininvesteringar. Lösningen blev vårt pallställ CITY som är tillverkat för att maxa ytan och öka flexibiliteten. Det resulterade bland annat i ett uppdaterat flöde och tillgänglighet av godset – något som var avgörande för Luni Metall.

Egen produktion för anpassad lösning

Att BLS har egen produktion ger oss friheten att hela tiden sträva efter att utveckla, förbättra och anpassa våra lösningar utifrån kundens utmaning och produkt. Lagersystemet som vi levererade till Luni Metall rymmer närmare 400 pallplatser som är 5,5 meter höga. Förutom det lackade vi ställagen i kundens egen profilfärg – en speciallösning utformad specifikt för Luni Metall och något vi kunde erbjuda tack vare vår egen produktion.

Om Luni Metall AB

Luni Metall grundades 1986 och är en komplett legotillverkare med kunder inom många olika branscher, där butiksinredning är den största kategorin. Svetsade rör- och plåtkonstruktioner är det som de tillverkar mest, men de levererar allt från ett kapat rör till en färdig butiksinredning.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

Case: Smarter Systems

GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.