Världens största tillverkare av kakao- och chokladprodukter, Barry Callebaut, valde BLS som leverantörer för ett nytt pallställ till deras lager i Kågeröd.

Enklare och effektivare hantering

Barry Callebauts centrum for utveckling av drycker ligger utanför Helsingborg i Kågeröd. Här utvecklas och tillverkas pulverdrycker för en global marknad och produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblink, Van Houten och Le Royal. För att få en enklare och mer överskådlig hantering över lagret i Kågeröd behövde Barry Callebaut byta ut deras gamla ställage.

Pallställ för mesta möjliga flexibilitet

Vårt pallställ CITY är tillverkat för mesta möjliga flexibilitet och effektiv logistik vid godshantering och blev därför den ultimata lösningen. Det resulterade i ett uppdaterat flöde och tillgänglighet av godset, samt ett lager som idag rymmer närmare 3000 pallplatser för bigbags.

Om Barry Callebaut

Barry Callebaut är en sammanslagning av den belgiska chokladproducenten Callebaut och det franska företaget Cacao Barry. Företaget är världens största tillverkare av kakao- och chokladprodukter med verksamhet i över 30 länder och en årlig produktion på 1,7 miljoner ton kakao.

Se fler case

Case: Smarter Systems

Agitator Whiskymakare – Fatinlägg för lagring av whisky

Case: Smarter Systems

Gekås Ullared – Maximera lagerytan på höjden

BLS fick förtroendet att leverera pallställage till Gekås automatiserade lager strax utanför Ullared. Lagret sköts av 13 stycken kranar och BLS har levererat ställage i tre olika etapper med en samman...