PostNord TPL växer och har nu flyttat in i sitt nya lager i Ljungby. Med närhet till E4:an men också de nordiska huvudstad regionerna Stockholm, Oslo och Köpenhamn erbjuder Ljungby ett bra strategisk logistikläge. Lagret har en yta på 25 000 kvadratmeter inklusive entresol och kontor. Vi har levererat lagerinredning till lagret som anpassats helt efter deras verksamhet.

Skyddar gods av värde

PostNord har försett sin lokal med ett entresol utrustat med pallställ och flow racks för att skapa ett plocklager som utnyttjar den tillgängliga ytan maximalt. För att skapa en säker förvaring har även PostNord valt att installera en säkerhetsvägg som ser till att endast behörig personal kommer åt känsligt gods.

Optimalt godsflöde

Totalt har BLS levererat pallställ med en kapacitet att lagra över 13 000 pallar tillsammans med tillbehör som gör att lagrerinredningen uppfyller de säkerhetskrav som finns idag. Eftersom förvaringen i pallstället sker både på pall samt löst är pallställens nedre nivå utrustat med nätplan för att underlätta förvaringen samtidigt som sprinklersystemet kan fortsätta att fungera optimalt vid en eventuell brand. Pallställen har även en truckgång för att skapa ett optimalt godsflöde.

Om PostNord

PostNord tillhandahåller paket-och logistiktjänster och är idag den ledande leverantören inom denna typ av tjänster i Norden. Företaget grundades 2009 genom en sammanslagning av den svenska Posten och Post Danmark. Idag har PostNord över 28 000 anställda och har en omsättning på 41,65 miljarder SEK.

 

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Vill du veta mer?

  Är du sugen på att veta mer om vilka lösningar vi erbjuder och hur de kan användas på bästa sätt? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om de olika lagersystemen vi levererat till företag runt om i Sverige och Norden? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Se fler case

  Case: Firmer Storage

  Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

  Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

  Case: Smarter Systems

  GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

  GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.