När Brunskog letade efter en lagerleverantör för ett säkert och stabilt system föll valet på BLS.

Maximal effektivitet och utrymme

Tempot på Brunskogs arbetsplats är högt och ett av kriterierna när de letade lagerleverantör var därför att hitta det system som skulle skapa maximal effektivitet och utrymme. Valet föll på BLS som fick äran att leverera och montera pallställ för deras tredjepartslogistik. Pallställen är 6 m höga och rymmer cirka 1200 pallplatser. Men framförallt ville Brunskog garantera säkerheten för alla medarbetare som hanterar systemet dagligen. Därför monterade vi även 600 m² rasskydd.

Rasskydd för medarbetarnas säkerhet

Genom att fästa rasskydd på pallställets baksida kan Brunskog förhindra gods från att falla ner och orsaka person- och materialskador. Det är tillverkat av högsta kvalitet och konstruerat för att klara en sådan krävande miljö som hos Brunskog.

Om Brunskog

Brunskog är ett logistikföretag med rötterna djupt i den småländska företagsmyllan. Företaget har två affärsområden med olika specialiteter inom inrikes och utrikestrafik samt logistiktjänster.

Se fler case

Case: Smarter Systems

Agitator Whiskymakare – Fatinlägg för lagring av whisky

Case: Smarter Systems

Gekås Ullared – Maximera lagerytan på höjden

BLS fick förtroendet att leverera pallställage till Gekås automatiserade lager strax utanför Ullared. Lagret sköts av 13 stycken kranar och BLS har levererat ställage i tre olika etapper med en samman...