När Brunskog letade efter en lagerleverantör för ett säkert och stabilt system föll valet på BLS.

Maximal effektivitet och utrymme

Tempot på Brunskogs arbetsplats är högt och ett av kriterierna när de letade lagerleverantör var därför att hitta det system som skulle skapa maximal effektivitet och utrymme. Valet föll på BLS som fick äran att leverera och montera pallställ för deras tredjepartslogistik. Pallställen är 6 m höga och rymmer cirka 1200 pallplatser. Men framförallt ville Brunskog garantera säkerheten för alla medarbetare som hanterar systemet dagligen. Därför monterade vi även 600 m² rasskydd.

Rasskydd för medarbetarnas säkerhet

Genom att fästa rasskydd på pallställets baksida kan Brunskog förhindra gods från att falla ner och orsaka person- och materialskador. Det är tillverkat av högsta kvalitet och konstruerat för att klara en sådan krävande miljö som hos Brunskog.

Om Brunskog

Brunskog är ett logistikföretag med rötterna djupt i den småländska företagsmyllan. Företaget har två affärsområden med olika specialiteter inom inrikes och utrikestrafik samt logistiktjänster.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

Case: Smarter Systems

GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.