När Brunskog letade efter en lagerleverantör för ett säkert och stabilt system föll valet på BLS.

Maximal effektivitet och utrymme

Tempot på Brunskogs arbetsplats är högt och ett av kriterierna när de letade lagerleverantör var därför att hitta det system som skulle skapa maximal effektivitet och utrymme. Valet föll på BLS som fick äran att leverera och montera pallställ för deras tredjepartslogistik. Pallställen är 6 m höga och rymmer cirka 1200 pallplatser. Men framförallt ville Brunskog garantera säkerheten för alla medarbetare som hanterar systemet dagligen. Därför monterade vi även 600 m² rasskydd.

Rasskydd för medarbetarnas säkerhet

Genom att fästa rasskydd på pallställets baksida kan Brunskog förhindra gods från att falla ner och orsaka person- och materialskador. Det är tillverkat av högsta kvalitet och konstruerat för att klara en sådan krävande miljö som hos Brunskog.

Om Brunskog

Brunskog är ett logistikföretag med rötterna djupt i den småländska företagsmyllan. Företaget har två affärsområden med olika specialiteter inom inrikes och utrikestrafik samt logistiktjänster.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Engtex – Maximera lagerytan för bättre materialflöde

När Engtex byggde Europas modernaste produktionsanläggning inom textiltillverkning fick BLS möjligheten att leverera grenställ till förvaring av deras tekniska textiler.

Case: Firmer Storage

Thule Group – Säkert lager i specialfärg

BLS har levererat pallställ till Thules globala utveckling och testcenter. Utbyggnaden omfattar drygt 5 000 kvadratmeter kontors- och fabriksyta till testcenter, prototyp och verktygsavdelning.