BLS har levererat pallställ till Thules globala utveckling och testcenter. Utbyggnaden omfattar drygt 5 000 kvadratmeter kontors- och fabriksyta till testcenter, prototyp och verktygsavdelning.

Thule beslutade sig 2019 att investera i en utbyggnad av sitt globala utvecklingscenter i Hillerstorp. Målet för satsningen innebär en förbättrad arbetsmiljö för Thules medarbetare samt att skapa en  hållbar framtida affärsverksamhet både kommersiellt men även lägga en grund för förutsättningarna att minska sin klimat och miljöpåverkan.  Som leverantör av pallställ valde Thule BLS. BLS har levererat en helt unik lösning utformad efter Thules produkter och deras förvaringsbehov. Pallställen är sedan utrustade med en låsbar stålgrind vilket begränsar åtkomsten av produkterna. Pallställen och dess utrustning av tillbehör är inte bara anpassade efter kundens unika önskemål rent funktionellt utan är även  lackerade i kundens önskade färger.

Om Thule Group

Thule har sedan 1942 konstruerat och utvecklat bland annat takräcken, takboxar och barnvagnar. Företaget startade i det småländska Hillerstorp men är idag en internationell koncern med försäljning i över 140 länder.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Engtex – Maximera lagerytan för bättre materialflöde

När Engtex byggde Europas modernaste produktionsanläggning inom textiltillverkning fick BLS möjligheten att leverera grenställ till förvaring av deras tekniska textiler.

Case: Smarter Systems

Upplands motor – En helhetslösning i toppklass

BLS har levererat mobila däckställ till Upplands Motor i Roserberg med en kapacitet för att lagra över 10,000 däck.