PostNord har upprättat ett nytt lager i södra stigamo. Driften kommer skötas av PostNord och Husqvarna är hyresgästen som ska nyttja lagret. Södra stigamo ligger strategiskt placerat utmed E4 utanför Jönköping/Vaggeryd och är idag rankat som ett av Sveriges starkaste logistiklägen. 

Säkrar och effektiviserar distributionen av produkter

Det nya lagret har en yta på över 45 000 kvadratmeter och rymmer ett pallställslager i kombination med automatisk autostore lösning. Kombinationen av Autostore samt konventionell förvaring av pallar kräver att flödet synkas mellan de olika förvarings lösningarna vilket BLS är stolta över att lyckats med. Lagerlösningen säkrar och effektiviserar distributionen av produkter till egna lager runt om i världen samt kunder.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Vill du veta mer?

  Är du sugen på att veta mer om vilka lösningar vi erbjuder och hur de kan användas på bästa sätt? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om de olika lagersystemen vi levererat till företag runt om i Sverige och Norden? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Förvaring och montage av 40000 pallplatser

  BLS har fått möjlighet att leverera pallställ med yta för att förvara cirka 40 000 pallar. Utöver pallställ skötte vi även leverans och montage av lagerinredningen samt skydd till anläggningen. Montaget pågick under totalt 7 veckor.

  Om PostNord

  PostNord TPL är nordens ledande leverantör av tredjepartslogistiks lösningar. Företaget ingår i PostNord koncernen och omsatte 2021 totalt 2,1 miljarder kronor. Totalt förfogar de över en lageryta på drygt 660 000 kvadratmeter och bedriver verksamhet i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Ljungby och Jönköping.

  Se fler case

  Case: Firmer Storage

  Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

  Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

  Case: Smarter Systems

  GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

  GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.