Voith i Högsjö vände sig till oss för att få hjälp med att uppdatera sitt nuvarande lager, eftersom deras befintliga lagerinredning inte längre uppfyllde verksamhetens krav och behov. De gamla grenställen var utdaterade och företagets behov hade förändrats sedan de installerades.

Över 70m förvaring i grenställ

Vi löste problemet genom att leverera tre grenställ, två dubbelt och ett enkelt. Grenställen har en längd på över 60 respektive 70 meter och är över 7 meter höga med 7 bärande armar. Detta har skapat en utökad lagringskapacitet för företaget som hanterar långods i form av både rullar och trälådor.

CE-certifierade grenställ och pålitlig leverans

Eftersom den befintliga lagerinredningen inte längre mötte företagets krav var snabb leverans avgörande. Tack vare kort leveranstid och snabbt montage kunde grenställen levereras och monteras på drygt 6 veckor. Ytterligare faktorer som gjorde att kunden valde oss var att våra grenställ är CE-certifierade och kundens tidigare positiva erfarenhet av vår service i samband med två tidigare leveranser av mobila grenställ.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Vill du veta mer?

  Är du sugen på att veta mer om vilka lösningar vi erbjuder och hur de kan användas på bästa sätt? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om de olika lagersystemen vi levererat till företag runt om i Sverige och Norden? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Om Voith

  Voith i Högsjö är en ledande tillverkare av komponenter för pappersindustrin, med en stark global närvaro i över 60 länder och en personalstyrka på över 20 000 anställda. Företagets anläggning i Högsjö är en av deras största produktionsanläggningar i Sverige och utgör en viktig del av deras globala produktionsnätverk.

  Se fler case

  Case: Firmer Storage

  Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

  Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

  Case: Smarter Systems

  GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

  GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.