Vi gillar oväntade utmaningar

För oss handlar bra service om att kunna ta rätt beslut och avgöra vad som blir bäst för dig just i stunden. Att tänka först och göra sen. Att alltid ha en actionplan men samtidigt lämna utrymme för justeringar. Att kunna föreställa sig slutresultatet och sedan ta den smidigaste vägen dit, och inte bara när det flyter på, snarare tvärtom. Att leverera på topp i ett projekt som flyter på kan vem som helst göra. Men att vara flexibel under vägens gång och lösa oväntade utmaningar som dyker upp – det ser vi lite som en sport.

Leverans på tre veckor

Jollyroom är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter med marknadens största lager på sammanlagt 65 000 m². De befinner sig ständigt i en expansionsfas och behöver därför utöka sina lager i samma snabba takt. Vi har levererat lager till Jollyroom i flera olika etapper och till flera olika adresser under flera år. Det som har varit gemensamt för alla är leveranstiden. Något som vanligtvis tar 7 veckor för andra leverantörer och 5 veckor för oss levererade vi nu på 3 veckor.

Case: Faster Business

Bilxtra – Detaljförvaring på koncernnivå

BLS är glada över att få ha varit med i nyetablering av Bilxtra i Järfälla. Etableringen ska verka som regionlager åt resterande koncern kollegor som innefattar företag såsom ...

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.