30 år i branschen och 55 200 timmar i bagaget

BLS består av erfarna medarbetare med koll på materiallära och yrkesmänniskor inom konstruktion och produktion. Utan dem hade vi bara varit maskiner och material. Visserligen riktigt bra maskiner och material, men ändå. Att alltid avsätta resurser till de senaste utbildningarna, beprövade tekniker och en modern maskinpark ser vi därför som en given investering.

Expert är vanligtvis inte något man kallar sig själv för, det är något man får bevisa och förtjäna. Och framförallt innebär det ett stort ansvar. Det sägs att det tar 10 000 timmars träning att bli expert. Så med över 30 år i branschen och 55 200 timmar i bagaget – per person – känner vi oss rätt bekväma med att axla den rollen.

Certifierade

Vi lägger stor vikt vid säker materialhantering och för att säkerställa de höga krav på kvalitet och säkerhet som krävs följer vi SS-EN 15522 standard. Vi är även certifierade enligt kvalitetssystemet ISO 9001:2015. Läs mer om våra certifieringar.

Stora affärer behöver stabila system

När nordens största bilkedja Bilia letade leverantör till deras däckcenter i Malmö föll valet på oss. Med ett lager på 1 500 m² och en inlastningshöjd på 6,5 m var kriterierna att maxa utrymmet, men framförallt att garantera säkerheten för alla medarbetare som dagligen hanterar systemet.

Ett mobilt däckställ som klarar laster om 500 ton med kapacitet på 40 000 däck blev lösningen. Varje däckplats är utrustad med tre armar för maximal stabilitet och säkerhet. Med lite bredare truckgångar ökade vi säkerheten ytterligare samtidigt som ledtiderna blev kortare.

Case: Firmer Storage

XL-BYGG Gråbo – Ställage för enkel hantering av virke

BLS är glada över att ha fått vara med och leverera lagerinredning till XL-BYGGs ny-etablerade butik i Gråbo utanför Göteborg. Etableringen består av cirka 1500 kvadratmeter l...

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.