Djupstapling

Perfekt för de riktigt stora volymerna

Djupstapling utnyttjar både golv- och takhöjd till max och är idealiskt för att lagra och hantera stora volymer av identiska eller liknande artiklar.

Kortare in- och utlastningstider

När stora volymer av pallgods ska hanteras är djupstapling en rationell och ytsnål lagringsmetod. Pallarna lagras på djupet i önskad kvantitet och hanteras från långsidan. In- och utlastningstider blir kortare och effektiviserar därmed hela din lagerhantering. Djupstaplingsställaget beräknas efter pallgodsets vikt och storlek, allt för att uppnå maximal lagring. Vid djupstapling har valet av truck stor betydelse för den optimala logistiken.

Underlättar manövrering

För att underlätta manövrering av truck och pallhantering kan truckgångar förses med styrskenor. Styrskenan är enkel att montera med ett vinkelfäste som bultas vid varje stolpe.

För en säker arbetsplats

Som du säkert vet ska alla lagersystem kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman, vilket vi gärna hjälper dig med. Vill du veta mer om besiktningar? Läs mer om detta på sidan besiktning eller kontakta oss så svarar vi på dina frågor. Du när oss enklast via chatt, telefon eller mail.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/blsabse/blsab.se/wp-content/themes/bls-theme/components/acf/page-case-contact-form.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/blsabse/blsab.se/wp-content/themes/bls-theme/components/acf/page-case-contact-form.php on line 15

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Case: Smarter Systems

  Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

  Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kom...

  Frågor och svar

  Vi har nu samlat de vanligaste frågorna och svaren rörande djupstapling nedan. Hittar du inte svaret? Tveka inte på att kontakta oss!

  • En djupstapling är bra för lagring av gods som inte flyttas ofta eller är beroende av utgångsdatum. Godset ställs in och fylls på från djupet och utåt mot djupstaplingens dagöppning.

  • Antalet pallar som går att lagra beror på pallens storlek och vikt.

  • Antalet pallar som går att lagra beror på pallens storlek och vikt. För lagring på höjden är givetvis är även takhöjden viktig att ta hänsyn till.

  • BLS djupstapling är beräknade utifrån EU-Pallar. Om annat gods ska hanteras ber vi dig kontakta vår säljavdelning.

  • BLS uträkningar för lagersystem är beräknade på underlag på betong.

  • Nej det behöver du inte

  Hyllställ

  Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

  Läs mer

  Grenställ

  Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

  Läs mer