Kranlager

Sparar tid och pengar

För vissa typer av gods och godsvolymer är kranlager den optimala lösningen. Förutom att lagersystemet har en klar fördel i att kunna maximera lagerytan på höjden, så minskas även den manuella hanteringen av gods. Lagerarbetarna får en bättre arbetsmiljö i och med att stor del av lagerhanteringen sker automatiskt. Den automatiska materialhanteringen bidrar dessutom till att man får bättre kontroll och snabbare materialflöden.

Anpassningsbart lager med oändliga möjligheter

Det mycket flexibla kranlagret har många olika uppbyggnadsmöjligheter. Det spelar alltså inte så stor roll hur lagerlokalen ser ut, kranlagret anpassas enkelt efter lokalens utseende och de kapacitetskrav och typ av funktionalitet som önskas. Systemet passar till de allra flesta typer av pallar och lastbärare vilket gör det mer kompatibelt med övriga lagersystem.

Lägre kostnad – full kontroll

Ett kranlager kan användas antingen som ett komplement, exempelvis för gods som kan plockas ihop i förväg för senare utleverans eller som huvudsakligt lager med möjlighet för in- och utlagring. Med den här typen av automatiserat lagersystem sänks inte bara lagerhanteringskostnaderna utan ger även fullständig kontroll på lagersaldo, ankomstkontroll och lagringstid vilket bidrar till en betydligt större leveransprecision.

För en säker arbetsplats

Som du säkert vet ska alla lagersystem kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman, vilket vi gärna hjälper dig med. Vill du veta mer om besiktningar? Läs mer om detta på sidan besiktning eller kontakta oss så svarar vi på dina frågor. Du när oss enklast via chatt, telefon eller mail.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/blsabse/blsab.se/wp-content/themes/bls-theme/components/acf/page-case-contact-form.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/blsabse/blsab.se/wp-content/themes/bls-theme/components/acf/page-case-contact-form.php on line 15

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Case: Senaste

  Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

  Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kom...

  Hyllställ

  Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

  Läs mer

  Grenställ

  Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

  Läs mer