Lagring av virke

Smartare lagringssystem
för virke

Vi har flera smarta lätthanterliga lagersystem för virke och hel- eller halvpaket. Vi levererar antingen kompletta nyckelfärdiga lösningar med lagerinredning, entresol, väggar och tak, eller lösningar som kompletterar ert befintliga system.

Lätt att hantera oavsett längd och form

Virket och paketen hanteras på rullar som är integrerade i speciella bärbalkar, detta gör att även virke med varierande längd och form kan lagras på samma ställe. Rullarna underlättar hantering av virket då det enkelt rullas ut och in. Systemet går även smidigt att ändra och komplettera. För att utnyttja takhöjden på bästa sätt går det lätt att bygga på systemet med entresol.

Ordning och reda

Våra listställ finns i två olika gavelstorlekar, dubbel eller enkel listställsgavel. Liststället kan sedan sättas ihop efter eget behov och önskemål. Vi har även avdelare för listställen för att enkelt hålla isär godset och minska risken för ras.

För en säker arbetsplats

Som du säkert vet ska alla lagersystem kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman. Vi har byggt upp och förädlat en god relation med besiktningsföretag under flera år. En kontakt vi gärna delar med oss av. När besiktningen är klar kan du skicka rapporten till oss så ser vi till att underhållet blir utfört på rätt sätt.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort
Case: Senaste

Effektiv lagring, kvalitet och ergonomi

Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor B...

Hyllställ

Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

Läs mer

Grenställ

Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

Läs mer