Listställ

Förvaring av längre stående gods

Liststället används vid förvaring av längre stående gods så som lister, rör och profiler och gör din lagerlokal eller butik öppen och lättöverskådlig.

Ordning och reda med listställ

För att spara utrymme i din lokal och ge dig möjlighet att anpassa liststället efter ditt behov erbjuder vi listställ i både enkelsidigt och dubbelsidigt utförande. Förse ditt listställ med avdelare för att hålla isär godset och minska risken för ras. Du bestämmer själv hur många avdelare du behöver och om du vill ha det i form av båge eller spjut. Liststället sätts ihop efter eget behov och önskemål och är enkelt att anpassa om behovet skulle förändras eftersom balkarna går att flytta 100c/c i höjdled. Avdelarna placeras fritt på balkarna vilket gör dem enkla att flytta samtidigt som det enkelt går att komplettera med fler efter hand.

Färg

Liststället levereras med galvaniserade gavlar och pulverlackerade detaljer i röd (RAL 2002). Önskar du istället att få liststället i dina profilfärger är det självklart möjligt.

Podie och underdel till listställ

Vill du ge ditt gods en skonsam förvaring? Då rekommenderar vi att du förser ditt listställ med en underdel för att undvika en förvaring direkt på golv. Vi erbjuder två olika underdelar till listställ, en vanlig och en förstärkt underdel som passar bra till butik eller lager där det rör sig människor som tenderar att kliva på underdelen. För dig som behöver förvara produkter eller material under ditt listställ erbjuder vi ett podie.

Utveckling och tillverkning

Våra listställ är utvecklade och tillverkade i vår fabrik i det småländska Kulltorp. Ställens grund bygger på våra pallställ som vi utvecklat och tillverkat i över 30år. Genom vår egen produktion kan vi säkerhetsställa hög kvalité och snabba leveranser då vi har full kontroll från utvecklingen av produkterna till utleverans och montage av produkterna.

För en säker arbetsplats

Som du säkert vet ska alla lagersystem kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman, vilket vi gärna hjälper dig med. Vill du veta mer om besiktningar? Läs mer om detta på sidan besiktning eller kontakta oss så svarar vi på dina frågor. Du när oss enklast via chatt, telefon eller mail.

Säkerhetskrav
BLS virkesställ uppfyller den europeiska standarden för virkesställ, med beteckning SS-EN 15635.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Byggmax-Lagring av virke

  CASE
  BLS har fått äran att leverera lagerinredning till byggvarukedjan Byggmax. Totalt har BLS levererat bland annat list- och virkesställ till totalt 35 Byggmaxbutiker. Listställen placeras ofta 4 sektioner i följd med möjlighet för lagring under ställen. Listställen är även utrustade med avdelare för att enkelt hålla isär godset och minska risken för ras.

  Frågor och svar

  Vi har nu samlat de vanligaste frågorna och svaren rörande listställ nedan. Hittar du inte svaret? Tveka inte på att kontakta oss!

  • Vi anpassar detta efter eran lokal, kontakta gärna någon utav våra säljare för mer information. du kommer till kontaktsidan genom att klicka här.

  • Som standard är våra listställ 500mm höga. Vill du veta mer om vilka utförande vi erbjuder våra listställ i är du välkommen att kontakta oss eller besöka vår webbshop för mer information.

  • Ja, detta är något vi erbjuder. Underdelsplattan finns i två olika utföranden och i två olika djup 1850mm och 2750mm. Läs mer om dessa på vår webbshop genom att klicka här.

  • Ja vi erbjuder både enkla och dubbla listställ. Besök gärna vår webbshop genom att klicka här för att se vår olika listställssektioner

  • Ja, listställen kan placeras på asfalt. Vi anpassar då stället med asfaltsplattor.

  • Vår avdelarbåge har ett djup på 600mm. Klicka här för att komma till avdelarbågen i vår webbshop.

  • Vi erbjuder avdelarspjut i två olika djup,  300mm och 600mm. Besök gärna vår webbshop genom att klicka här för att se vilka tillbehör vi erbjuder till våra listställ.

  Hyllställ

  Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

  Läs mer

  Grenställ

  Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

  Läs mer