Pallställ

Flexibelt lagersystem oavsett bransch och storlek

Vårt pallställ CITY är tillverkat för mesta möjliga flexibilitet och effektiv logistik vid godshantering oavsett bransch. Systemet kommer med ett komplett program av tillbehör, samt start- och påbyggnadssektioner, och kan därför anpassas till alla möjliga lager – stora som små. Allteftersom behoven ändras kan kompletta sektionssatser beställas som innehåller allt för att kunna bygga vidare där den förra sektionen slutade.

Gavlar med maxlast på 18 ton

Lagerhyllorna levereras med galvaniserade pallställsgavlar och finns i ett stort antal höjder och djup. Balkar och andra tillbehör är rödlackerade i färgen RAL 2002. Gavlarna finns i olika utföranden och klarar maxlaster mellan 8 och 18 ton.

Mobila pallställ

Ett system av mobila pallställ klarar längder upp till 50 m och laster om 500 ton. Enheterna manövreras med fjärrkontroll på trucken eller med enkel knapptryckning. Öppningstiden är ca 35 sek. Mobila pallställ fungerar bäst där kravet på tillgänglighet är något lägre och behovet av lagringstäthet är högt. Många av våra anläggningar är exempelvis monterade i kyl-/frysmiljö.

För en säker arbetsplats

Som du säkert vet ska alla lagersystem kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman. Vi har byggt upp och förädlat en god relation med besiktningsföretag under flera år. En kontakt vi gärna delar med oss av. När besiktningen är klar kan du skicka rapporten till oss så ser vi till att underhållet blir utfört på ett säkert och korrekt sätt.

Skydd ska finnas vid risk för ras och påkörning

Genom att fästa rasskydd på pallställets baksida förhindrar man gods från att falla ner och orsaka person- eller materialskador. Enligt svensk standard SMS2240 är rasskydd ett krav i de lager där personal jobbar i direkt anslutning till pallstället. Rasskyddet kan användas i alla typer av lager då systemet bygger på sex standardsektioner som i stort sett kan anpassas med skräddarsydda mått till alla moderna hyllsystem. Det är tillverkat av högsta kvalitet och konstruerat för att klara de mest krävande miljöerna. Våra påkörningsskydd finns i olika varianter och ger dig den tryggheten som du behöver på ditt företag. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Säkerhetskrav
BLS pallställ uppfyller kraven enligt europeiska standard SS-EN 15512, SS-EN 15620, SS-EN 15629 och SS-EN 15635.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort
Case: Senaste

Effektiv lagring, kvalitet och ergonomi

Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor B...

Hyllställ

Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

Läs mer

Grenställ

Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

Läs mer