Hoppa till innehållet
BLS 211021 1164

Det finns många olika lagerlösningar för att öka utnyttjandegraden i din lagerlokal.

Djupstapling Truck I Ställaget

Djupstapling

Djupstapling är när pallar hanteras från långsidan och lagras på djupet i ställaget. Pallarna lastas in i ställaget med hjälp av truck enligt First-In, Last-Out (FILO) principen. Detta innebär att enskilda pallar inte kan nås direkt utan det är den pall som står ytterst i ställaget som går att komma åt. Denna typ av lagringsmetod utnyttjar den befintliga golvytan upp till 90% eftersom även denna lösning minimerar antalet truckgångar. Djupstapling är en mycket kompaktlagringsmetod och möjliggör inte bara att golvytan kan utnyttjas maximalt utan även takhöjden. Denna lagringsmetod fungerar bäst när godset som hanteras och lagras är identiska eller liknande eftersom godset i hela sektionen måste plockas för att komma åt bakomvarande pallar.

Rullbanor

Rullfack

Rullfack är en annan lösning för kompaktlagring där gods hanteras enligt First-In, First Out (FIFO) principen.  När pallen längst fram i facket plockats ut från ställaget rullar bakomvarande pall längst fram. Detta gör att det endast krävs två truckgångar, en för inlastning på baksidan av ställaget och en för utlastning i ställaget.

Vi här för att hjälpa dig!

Är du redo att ta ditt lager till nästa nivå? Oavsett din verksamhets storlek kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Filip Elmgren

Filip Elmgren

Projektsäljare

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Mobilt Pallställ Fryslager

Mobila system

När lagerinredning utrustas med mobila enheter som flyttas kan antalet truckgångar på lagret minimeras. Vanligtvis kräver lagerinredning en truckgång per hylla, med mobila enheter krävs endast en truckgång då de mobila enheterna kan flyttas i sidled. Vagnarna kan utrustas med olika typer av ställage så som pallställ, däckställ, hyllställ och grenställ. Mobila lösningar finns både som manuella och elektriskt drivna system.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar