Hoppa till innehållet

Nytt lager med ny inredning till Coopers Candy

2500 hyllmeter till sveriges godaste lager

När Coopers Candy växt ut sina lokaler i Stockholmsområdet och det var dags att flytta lagret till Nässjö fick BLS vara med och leverera 2500 meter hyllställ.

Coopers10

Smidig flytt med minimala avbrott

Efter att ha växt ut sina lokaler i Stockholm har nu Coopers Candy flyttat sina lokaler till Nässjö i Småland. Företaget sökte en helhetsleverantör där produkterna och montaget sköttes av samma leverantör för att minimera avbrott i produktionen. Valet föll då på BLS och vi är stolta över att ha levererat 2500 hyllmeter lagerhyllor till deras nya lager.

Vi finns här för att hjälpa dig!

Vill du ha hjälp med att optimera och effektivisera ditt lager? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Vi ser utmaningar som möjligheter och är duktiga på att skapa behovsanpassade hyllställ. Tillsammans med dig så skapar vi en lagerlösning som utnyttjar lokalytan maximalt utan avkall på säkerhet. Inte sällan påbörjar vi ritningsarbetet redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Filip Elmgren

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Coopers Candy Gång Hyllställ

Minimera tiden för stängd produktion

Coopers Candys VD Sebastian Pegelow säger att

” Vi ville klara av flytten utan att behöva stänga produktionen under en längre tid och med hjälp av BLS och deras montörer krävdes det endas att vi stängde i två dagar för montage och flytt av produktionen.”

Sebastian påpekar även att säljkontakten och de snabba uppdateringarna av layout även underlättat flytten och gjort att lagret kunnat optimeras för en snabb in och utleverans. Den nya lokalen har resulterat till att Coopers Candy idag kan vara den snabbaste leverantören av godis vad gäller att få in nya produkter och leverera dessa.

Coopers

Om Coopers Candy

Coopers Candy erbjuder ett stort sortiment med över 4000 produkter med allt från chips, nötter, surt godis, sött godis, salt godis, choklad och kakor. Företaget grundades 2012 och levererar idag produkter till Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Nederländerna.

Lagerhyllor

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig