Hoppa till innehållet
Voith3

CE-certifierade grenställ för snabb och säker leverans

Voith i Högsjö vände sig till oss för att få hjälp med att uppdatera sitt nuvarande lager, eftersom deras befintliga lagerinredning inte längre uppfyllde verksamhetens krav och behov. De gamla grenställen var utdaterade och företagets behov hade förändrats sedan de installerades.
Voith2

Över 70m förvaring i grenställ

Vi löste problemet genom att leverera tre grenställ, två dubbelt och ett enkelt. Grenställen har en längd på över 60 respektive 70 meter och är över 7 meter höga med 7 bärande armar. Detta har skapat en utökad lagringskapacitet för företaget som hanterar långods i form av både rullar och trälådor.

Voith3

CE-certifierade grenställ och pålitlig leverans

Eftersom den befintliga lagerinredningen inte längre mötte företagets krav var snabb leverans avgörande. Tack vare kort leveranstid och snabbt montage kunde grenställen levereras och monteras på drygt 6 veckor. Ytterligare faktorer som gjorde att kunden valde oss var att våra grenställ är CE-certifierade och kundens tidigare positiva erfarenhet av vår service i samband med två tidigare leveranser av mobila grenställ.

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till Voith, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakt
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Voith

Om Voith

Voith i Högsjö är en ledande tillverkare av komponenter för pappersindustrin, med en stark global närvaro i över 60 länder och en personalstyrka på över 20 000 anställda. Företagets anläggning i Högsjö är en av deras största produktionsanläggningar i Sverige och utgör en viktig del av deras globala produktionsnätverk.

Bygghandel

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar