Hoppa till innehållet
Sellpy Overblick

Optimerad lagerinredning för effektiv hantering

Flexibel, effektiv, och mindre slitsamt

Nordens största second hand-e-handel, Sellpy, har under sommaren flyttat in i sin nya lokal i Rosersberg, där BLS har levererat lagerinredning till den 20 400 kvadratmeter stora lokalen. Lokalen uppförs för att samlokalisera den operationella verksamheten i Sverige till en och samma fastighet. Detta för att kunna tillhandahålla förstklassig service till sina kunder samtidigt som de skapar en modern arbetsplats skräddarsydd för den egna verksamheten.

Sellpy 1

Flexibel lösning skräddarsydd efter verksamhetens behov

Sellpy sökte en flexibel lösning som de enkelt kan utöka i takt med företagets tillväxt samtidigt som den skulle vara anpassad efter den redan befintliga verksamheten och dess unika behov. Lösningen som levererades av BLS blev en plockhylla, konstruerad helt utefter Sellpys egna verksamhet. Totalt har BLS levererat 45 000 meter balk till projektet.

Sellpy Plock

En effektiv och mindre slitsam plockprocess

Utvecklingen av plockhyllan krävde en tät kontakt mellan Sellpy och BLS egna konstruktionsavdelning och projektledare. För att skapa en bra arbetsmiljö är hyllans designad för att maximera innehållet på så låg höjd som möjligt. Detta för att personalen ska ha möjlighet att komma åt alla nivåer utan onödig belastning, vilket skapar en effektivare och mindre slitsam plockprocess.

Vi finns här för att hjälpa dig!

Är du redo att ta ditt lager till nästa nivå? Oavsett din verksamhets storlek kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Filip Elmgren

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Sellpy Fredrik Och Filip

Tydlig och snabb kommunikation

Fredrik Lindholm, Head Of Infrastructure säger att BLS styrka under projektet har varit den tydliga och snabba kommunikationen.

“Kommunikationen med BLS fungerade väldigt bra från ett tidigt stadium. De utmaningar som dök upp under vägen löstes och kommunikationen var tydlig från början. Det som fungerade väldigt bra var den korta ledtiden mellan sälj och konstruktion då vi tog fram nya lösningar. Kändes aldrig som projektet stannade av”

Sellpy Byggnad

Om Sellpy

Sellpy är Nordens största e-handel för secondhand plagg. Företaget grundades 2014 med målet att erbjuda en tjänst där konsumenter enkelt kunde sälja produkter som inte längre används. Företaget har totalt sålt över 25 miljoner olika varor och finns idag tillgängliga på 24 marknader runt om i världen.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig