Hoppa till innehållet

Djupstapling

När du vill hitta en kostnadseffektiv lagerlösning för volymgods så kan djupstapling vara den perfekta lösningen. Vi tillverkar hållbara och robusta ställage som på ett effektiv sätt utnyttjar lagerytan maximalt. Kontakta oss på BLS när du vill optimera ditt lager!

Djupstapling – perfekt för volymgods på pall

När du lagrar volymgods på pall är djupstapling en effektiv lagringsmetod. Genom att utnyttja golvyta och takhöjd maximalt så får du in många pallplatser på liten yta. BLS djupstapling anpassas efter pallgodsets vikt och storlek. Pallsystemet bygger på FILO-principen först in, sist ut.

Djupstapling

Djupstapling är en kostnadseffektiv lösning

Med djupstaplingslagring får du ut fler pallplatser på samma golvyta som ett traditionellt pallställage. Vi tar hänsyn till dina palldimensioner och överhäng på gods när vi skräddarsyr ditt ställage. Djupstaplingen sker på skenor som automatiskt placerar pallen i rätt läge.

Genom att utnyttja lokalens förutsättningar får du mycket lagerkapacitet per kvadratmeter och därmed en kostnadseffektiv lösning.

Djupstapling Truck I Ställaget

Smart tillval som skyddar

Förutom att valet av truck är viktigt vid arbete med djupstapling så finns det ett smart tillval som underlättar arbetet. Du kan nämligen välja att förse sektionen med styrskenor. Styrskenan underlättar inplacering av pallen på golvnivå och skyddar stolparna inne i ställaget. Den är enkel att montera genom att förse varje stolpe med ett vinkelfäste.  

Kontakta BLS när du vill diskutera djupstapling

Vi har tillverkat pallställ och lagersystem sedan 1987 i vår fabrik i Kulltorp. Vill du diskutera hur djupstapling kan effektivisera dina affärer, så är vi rätt företag. Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Tillsammans med dig så skapar vi en lösning där ditt behov är i fokus. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

BLS 211021 976B

5 års garanti som kan bli livslång

Du kan vara trygg med en produkt från BLS. Vi lämnar alltid 5 års konstruktions- och funktionsgaranti. Därefter har du möjlighet att förlänga garantin med 1 år i taget, genom att teckna serviceavtal. Detta innebär att du i princip kan få livslång garanti på din djupstapling.

Läs mer om BLS serviceavtal
Plock

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Läs mer om BLS

Vanliga frågor om djupstapling

När passar det med en djupstapling?

En djupstapling är bra för lagring av gods som inte flyttas ofta eller är beroende av utgångsdatum. Godset ställs in och fylls på från djupet och utåt mot djupstaplingens dagöppning.

Hur många pallar i djup kan jag lagra?

Antalet pallar som går att lagra beror på pallens storlek och vikt.

Hur många pallar i höjd kan jag lagra?

Antalet pallar som går att lagra beror på pallens storlek och vikt. För lagring på höjden är givetvis är även takhöjden viktig att ta hänsyn till.

Vilken palltyp kan jag lagra i min djupstapling?

BLS djupstapling är beräknade utifrån EU-Pallar. Om annat gods ska hanteras ber vi dig kontakta vår säljavdelning.

På vilket underlag ska jag ställa min djupstapling?

BLS uträkningar för lagersystem är beräknade på underlag på betong.

Måste jag ha tiltbar truck i en djupstapling?

Nej det behöver du inte

Ska vi skapa en effektiv lagerlösning?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig