Hoppa till innehållet
Däckställ

Lagring av däck

Att skapa säkra och effektiva lösningar för professionell däckförvaring är vi på BLS duktiga på. Vi erbjuder däckställ som passar både storskalig däckförvaring och den lilla bilverkstadens behov. Behöver du däcktruck? Det har vi också!

Vilken slags däckförvaring passar dig?

Beroende på hur din verksamhet ser ut finns det olika lagringssystem att förvara däck på. Handlar det om stora volymer däck? Då är liggande däckförvaring förmodligen perfekt. Är ditt lagringsbehov inte så stort och takhöjden är låg? Ta en titt på våra stående däckställ. Vi på BLS erbjuder dessutom däcktruckar och möjligheten att få mobila system för att maximera lagringsytan.

Däckställ

Liggande däckförvaring

När du har behov av att förvara stora mängder däck vinner du mycket på att lagra däcken liggande i däckställaget. Däcken ligger i set om 4 och med en däcktruck hanteras jobbet snabbt, enkelt och säkert.  

Läs mer om BLS liggande däckförvaring
BLS 191202 019 Web

Stående däckförvaring

Att förvara däcken stående passar dig med mindre förvaringsbehov eller när takhöjden är låg. De stående däckställen är i grunden våra pallställ, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy däckställaget efter hur lokalen ser ut.

Läs mer om BLS stående däckförvaring
Anderstorp

Komplettera med en däcktruck

BLS erbjuder däcktruckar för alla typer av förvaringssystem. Välj bland olika utrustningsnivåer och tillbehör och om du vill ha handdragen eller elektrisk däcktruck. 

Läs mer om BLS däcktruckar

Vill du prata däcklager/hjulförvaring?

Har du däck som behöver lagras effektivt, smart och utrymmessnålt? Hör av dig till oss så bestämmer vi en tid när vi kan ses. Vi ser utmaningar som möjligheter och är duktiga på att skapa skräddarsydda system för däckförvaring. Tillsammans med dig så skapar vi en lagerlösning som utnyttjar lokalytan maximalt utan avkall på säkerhet. Inte sällan påbörjar vi ritningsarbetet redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

BLS 211021 222

BLS är med dig från dag 1

Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi.

Lär dig mer om hur BLS arbetar
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS

Ska vi skapa en effektiv lösning för lagring av däck?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig