Hoppa till innehållet
Grenställ Och Virkesställ

Lagring av virke och långt gods

När du ska lagra långt gods och virke behöver du specialanpassad och säker utrustning. Vilken typ av lagringssystem som passar dig beror på hur din verksamhet ser ut. Vi på BLS har lång erfarenhet av att skapa skräddarsydda ställage för olika behov.

Lagra virke och långt gods

Jobbar du inom bygghandel eller på en byggfirma så funderar du kanske på hur du ska förvara virket och det långa godset så säkert och optimalt som möjligt. Låt oss på BLS hjälpa dig att hitta rätt lösning – som fungerar lika bra inomhus som ute på gården.

Bygghandel

Grenställ

Ett grenställ är användbart när du behöver förvara långa produkter, till exempel virke och rör. De robusta armarna skapar säkra lagerplatser för tunga och skrymmande varor.

Läs mer om BLS grenställ
Virkesställ Med Entresol Och Rutchkana

Virkesställ

Hantering av längre material likt virke, ställer krav på lagerlösningen. BLS virkesställ är säkra, stabila och optimerar lagerytan.

Läs mer om BLS virkesställ

Behöver du hjälp att skapa en säker förvaring av virke och långt gods?

Hur ser ditt förvaringsbehov ut? Vi på BLS har lång erfarenhet av att skapa optimerade lösningar med virkesställ för olika typer av verksamheter. Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Tillsammans med dig så skapar vi en lösning där ditt behov är i fokus. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Lisställ Med Podie

Listställ

Förvaring av skrymmande material kan med fördel förvaras stående i ett listställ. Det blir enkelt att plocka och du utnyttjar golvytan maximalt.

Läs mer om BLS listställ
Karolin

BLS är med dig från dag 1

Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi.

Lär dig mer om hur BLS arbetar
Lagermiljö

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS

Ska vi skapa en effektiv lösning för lagring av virke och långgods

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig