Hoppa till innehållet
Mobilt Pallställ Fryslager

Mobila hyllställ

När du vill använda lagringsytan maximalt är ett mobilt hyllställ något att överväga. Här packas ställagen tätt, truckgångarna minimeras och fylls av nya lagringsplatser. Ett system som är perfekt för dig som har behov av säker lagringstäthet, som exempelvis när det handlar om arkiv.

Komplettera ditt lager med mobila hyllsystem

BLS mobila hyllställ passar perfekt för dig som lagra och arkivera småggods. Med mobila hyllställ packas hyllorna tätt samman, och tack vare systemets rörlighet behövs endast en gång mellan lagringsplatserna. Detta gör det enkelt att komma åt godset som förvaras i lagerhyllorna och ger dig möjlighet att skapa en hög lagringstäthet utan att kompromissa med tillgängligheten.

Hur fungerar ett mobilt hyllställ?

Ett mobilt hyllställ består av lagerhyllor på mobila enheter som förflyttas på räls. Du kan själv välja om du vill hantera enheterna elektroniskt eller manuellt. De elektriskt drivna enheterna styrs smidigt antingen via en fjärrkontroll eller genom ett enkelt knapptryck på utsidan av ställaget. För de manuella enheterna används en vev för att anpassa gångarna mellan hyllorna. 

Låt oss på BLS skräddarsy ditt hyllsystem

Vill du ha hjälp med att optimera och effektivisera ditt lager? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Vi ser utmaningar som möjligheter och är duktiga på att skapa behovsanpassade hyllställ. Tillsammans med dig så skapar vi en lagerlösning som utnyttjar lokalytan maximalt utan avkall på säkerhet. Inte sällan påbörjar vi ritningsarbetet redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

 

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Namnlöst 1 Återställd

En mobil lösning kräver planering

Att välja en mobil lösning för ditt lager är ett utmärkt sätt att maximera utrymmet, men det kräver en noggrann planering för att säkerställa en smidig installation och optimal funktion. Oroa dig inte - med vår erfarenhet av mobila lösningar kommer vi att guida dig tryggt genom hela processen och se till att din lagerhantering blir så effektiv och smidig som möjligt.

Läs mer om mobila system

Vanliga frågor om mobila hyllställ

Hur kan mobila hyllställ anpassas efter mina lagerbehov?

BLS lagerhyllor är säkra och flexibla. Du kan anpassa djup, höjd, gavlar, ryggar och addera tillbehör för att skapa en lösning som möter ditt behov. Våra stabila och flyttbara hyllplan klarar vikter på upp till 200 kg utbredd last. Storleken på det mobila systemet anpassas efter ditt behov och tillgängligt utrymme.

Vad är viktigt att tänka på vid köp av mobila hyllställ?

Eftersom de mobila enheterna går på räls är en av de största sakerna som skiljer de mobila enheterna från våra andra lösningar monteringen av rälsen. Hur rälsen monteras beror på om lokalen är nybyggd eller om det är en redan befintlig lokal. Ska lokalen byggas kan rälsen monteras i samband med byggnation av golvet. Är det en redan befintlig lokal behöver betongplattan vara minst 150-200mm för att rälsen ska kunna monteras. Detta görs genom att fräsa i golvet.

Ali

BLS är med dig från dag 1

Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi.

Lär dig mer om hur BLS arbetar
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.