Hoppa till innehållet
BLS Mickes Bildelar 220512 0271

Plocklager

Letar du efter ett sätt att hantera ditt plocklager? På BLS erbjuder vi olika system beroende på vilket behov du har. Handlar det om att organisera och kategorisera? Vill du hantera smådelar? Är plockeffektivitet viktigt? Oavsett vilket ditt behov är så är våra system både flexibla och skalbara.

Allt för ditt plocklager

Hos BLS hittar du svensktillverkade hyllställ och lagerhyllor. Har du ett pallställ från oss? Vet du om att du kan förvandla pallstället så att det fungerar för förvaring av plockgods i kartong – både med och utan rullbanor? Ta del av våra smarta förvaringslösningar för smågods.

Lagerhyllor

Lagerhyllor

Söker du ett smidigt sätt för att organisera och hantera en mängd olika produkter och artiklar är BLS hyllställ och lagerhyllor självklara val. Lagerhyllan är konstruerad för optimal smågodsförvaring och fungerar utmärkt för plocklager.

Läs mer om BLS lagerhyllor
Lagerhall Med Palllsystem Och Pallar

Förvandla pallstället till ett hyllställ

Om du redan har BLS pallställage så har du möjlighet att utrusta pallstället med hyllplan. Med hyllplan på plats så kan du till exempel använda de lägre nivåerna som plockhyllor medan de övre kan fungera som förvaring av artiklar på pall.

Se BLS breda utbud av tillbehör

Lagerlösningar för plocklager

Låt oss på BLS optimera ditt plocklager

Vill du ha hjälp med att optimera och effektivisera ditt lager? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Vi ser utmaningar som möjligheter och är duktiga på att skapa behovsanpassade hyllställ. Tillsammans med dig så skapar vi en lagerlösning som utnyttjar lokalytan maximalt utan avkall på säkerhet. Inte sällan påbörjar vi ritningsarbetet redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

 

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi.

Lär dig mer om hur BLS arbetar
Plock

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS

Ska vi skapa en effektiv lösning för ditt plocklager?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig