Hoppa till innehållet
Truck Lastar Pallar På Entresol Med Lagerhyllor Under

Utnyttja lagrets fulla takhöjd

Ett bra sätt att maximera dina lagringsmöjligheter är att inte bara fokusera på att använda den tillgängliga golvytan på ett effektivt sätt utan också utnyttja takhöjden i ditt lager till fullo. Det finns en rad olika lösningar som gör det möjligt att optimera förvaring på höjden.
Pallställ Postnord

Pallställ

Pallställ är en flexibel lagerlösning där du själv kan bestämma höjden på gavlarna. Eftersom hantering av godset sker med truck kan man förvara gods på höga nivåer. Möjligheten finns även att använda de lägre nivåerna som plockplatser och de högre nivåerna till buffertplatser och förvaring.

Virkesställ Bil

Entresol

Entresol kan användas för att skapa ytterligare våningsplan i ditt lager. Detta passar bra vid förvaring av artiklar i hyllställ, ett entresol kan placeras över hyllställen och du får sedan möjlighet till ytterligare en våning som kan användas till förvaring. Virkesställ kan även utrustas med entresol för förvaring av lättare gods.

 

Kranlager och Autostore

Ett annat sätt att utnyttja lagrets fulla takhöjd är att använda sig av automationslösningar så som exempelvis kranlager eller autostore. Med automationslösningar kan du lagra gods på höga höjder och den manuella hanteringen av gods minskas. Ett kranlager eller höglager är perfekt för lagring av gods i pallar och stora föremål. Kranen går då i smala gångar