Hoppa till innehållet
Mer Balk

Effektivare lagerhantering för Barry Callebaut

Lager för världsproduktion

Världens största tillverkare av kakao- och chokladprodukter, Barry Callebaut, valde BLS som leverantörer för ett nytt pallställ till deras lager i Kågeröd.

Namnlöst 1

Enklare och effektivare hantering

Barry Callebauts centrum for utveckling av drycker ligger utanför Helsingborg i Kågeröd. Här utvecklas och tillverkas pulverdrycker för en global marknad och produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblink, Van Houten och Le Royal. För att få en enklare och mer överskådlig hantering över lagret i Kågeröd behövde Barry Callebaut byta ut deras gamla ställage.

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till Barry Callebaut, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Bilder 2012 09 19 047

Pallställ för mesta möjliga flexibilitet

Vårt pallställ CITY är tillverkat för mesta möjliga flexibilitet och effektiv logistik vid godshantering och blev därför den ultimata lösningen. Det resulterade i ett uppdaterat flöde och tillgänglighet av godset, samt ett lager som idag rymmer närmare 3000 pallplatser för bigbags.

Bilder 2012 09 19 040

Om Barry Callebaut

Barry Callebaut är en sammanslagning av den belgiska chokladproducenten Callebaut och det franska företaget Cacao Barry. Företaget är världens största tillverkare av kakao- och chokladprodukter med verksamhet i över 30 länder och en årlig produktion på 1,7 miljoner ton kakao.

Stort Lager

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig