Hoppa till innehållet
2

Minimerade avbrott

Cycleurope ville förbättra sin lagrings kapacitet för att effektivisera sin dagliga drift. BLS AB erbjöd en skräddarsydd lösning genom att demontera det gamla ställaget och montera ett nytt på plats, under nattetid för att minimera störningar för den dagliga driften.
3

Pallställ med nivåsprinklers minskar brandrisken

Cycleurope har nyligen uppgraderat sin lagerinredning med ställage från BLS. De nya pallställen ersätter de gamla, som inte längre uppfyllde de nödvändiga säkerhetskraven. Lagerinredningen levererades i omgångar, och ställagen byttes ut både i produktionen och på lagret. Totalt har pallställen en kapacitet att förvara 3000 pallar och är speciellt utformade för att hantera både euro pall och pallco pall. Därför är ställagen utrustade med skenor för enkel hantering av metallkorgarna. Varje pallställ är också utrustad med nivåsprinklers för att förhindra brand och säkerställa att både produkter och personal är skyddade. Detta är särskilt viktigt eftersom företaget förvarar stora mängder cykeldäck, som är extra brandfarliga.

1

Installation nattetid

För att undvika störningar i den dagliga verksamheten, utfördes monteringen av det nya ställaget nattetid. Men utöver denna utmaning, krävde installationen av de nya ställagen med nivåsprinklers extra tät samordning mellan alla parter involverade, inklusive BLS AB, Cycle Europe och sprinklerinstallatörerna. Ett nära samarbete var nödvändigt för att säkerställa att alla sprinklers var intakta och att systemet fungerade korrekt efter installationen. Genom noggrann planering och kommunikation lyckades man undvika problem och förseningar. Slutresultatet var att vi kunde montera det nya ställaget enligt tidsplanen utan att störa Cycleuropes dagliga drift.

2

Om Cycleurope

Cycleurope är nordens största och ett av Europas ledande företag inom tillverkning och försäljning av cyklar och elcyklar. Företaget tillverkar och distribuerar cyklar under varumärken som Crescent, Monark, Sjösala, Tec och Spectra. Cycleurope designar, utvecklar och bygger sina produkter i Varberg. 

Pallställ Lastat Med Pall

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
Ali

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig