Hoppa till innehållet
Postnord Tomt Lager (1)

Ett synkat flöde

PostNord har upprättat ett nytt lager i södra stigamo. Driften kommer skötas av PostNord och Husqvarna är hyresgästen som ska nyttja lagret. Södra stigamo ligger strategiskt placerat utmed E4 utanför Jönköping/Vaggeryd och är idag rankat som ett av Sveriges starkaste logistiklägen. 

Säkrar och effektiviserar distributionen av produkter

Det nya lagret har en yta på över 45 000 kvadratmeter och rymmer ett pallställslager i kombination med automatisk autostore lösning. Kombinationen av Autostore samt konventionell förvaring av pallar kräver att flödet synkas mellan de olika förvarings lösningarna vilket BLS är stolta över att lyckats med. Lagerlösningen säkrar och effektiviserar distributionen av produkter till egna lager runt om i världen samt kunder.

Postnord Monterat Lager

Förvaring och montage av 40000 pallplatser

BLS har fått möjlighet att leverera pallställ med yta för att förvara cirka 40 000 pallar. Utöver pallställ skötte vi även leverans och montage av lagerinredningen samt skydd till anläggningen. Montaget pågick under totalt 7 veckor.

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till PostNord, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Postnord Tomt Lager (1)

Om PostNord

PostNord TPL är nordens ledande leverantör av tredjepartslogistiks lösningar. Företaget ingår i PostNord koncernen och omsatte 2021 totalt 2,1 miljarder kronor. Totalt förfogar de över en lageryta på drygt 660 000 kvadratmeter och bedriver verksamhet i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Ljungby och Jönköping.

Pallställ Lastat Med Pall

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
Plock

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig