Hoppa till innehållet
Truckgång NTEX

Tillväxt med flexibel lösning

När NTEX stod inför utmaningen att möta den ökande efterfrågan behövde de en lösning som inte bara optimerade deras lageryta utan också möjliggjorde en smidig anpassning till framtida tillväxt. Med ett tydligt fokus på flexibilitet och anpassningsbarhet blev lösningen mer än bara en uppgradering av lagret – den blev en strategisk investering för att säkerställa NTEX:s fortsatta framgång och konkurrenskraft.

När NTEX stod inför utmaningen att expandera sitt lager för att möta en växande efterfrågan, var det avgörande att hitta en lösning som inte bara kunde tillgodose deras omedelbara behov utan också ge dem möjlighet att fortsätta växa. Med en konstant stark tillväxt var det av yttersta vikt för NTEX att inte kompromissa med de grundläggande värderingarna som har banat vägen för deras framgång. Flexibilitet och anpassningsförmåga var därför avgörande aspekter som de letade efter i sin nya lösning.

Lager

Optimerad kapacitet för varierande laster

BLS levererade pallställ med en kapacitet att hantera 30 000 pallar, utrustat med nätbalkplan för effektiv hantering av olika godstyper. Genom detta fick NTEX den kapacitet de behövde för att hantera både standardiserade och oregelbundna laster. Samtidigt utrustades även lokalen med anläggningsskydd från BLS, detta för att säkerhetsställa säkerheten för både personal och minimera slitage på lokalen.

NTEX

Förberedelse för framtida expansion

Lösningen har inte bara gett NTEX möjlighet att hantera sin befintliga volym smidigt utan även förberett dem för framtida tillväxt. Genom det nya lagret har NTEX stärkt sin operationella kapacitet och tagit ett betydande steg framåt för att möta och överträffa framtida kundförväntningarna.

Ska vi skapa en effektiv lösning för att lagra produkter på pall?

Vill du ha hjälp med ett effektivt lagerflöde? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Med lagerglasögonen på så ser vi utmaningar som möjligheter. Tillsammans skapar vi en lösning som är skräddarsydd för att passa ditt behov. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Visionsbild Pa Ntex Logistikbyggnad

Om NTEX

NTEX är en ledande aktör inom transport och logistik med en närvaro över stora delar av Europa. Med en omsättning på över 3,8 miljarder kronor och med mer än 1000 medarbetare är NTEX en pålitlig partner inom branschen. Företaget är specialiserat på skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika behov. Med fokus på lagerhållning, plock- och packtjänster samt distribution strävar NTEX efter att göra logistikprocessen smidig och effektiv för sina kunder

Pallställ Lastat Med Pall

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar