Hoppa till innehållet
Stort Lager

Skräddarsydd lagerlösning till Postnord Ljungby

PostNord TPL växer och har nu flyttat in i sitt nya lager i Ljungby. Med närhet till E4:an men också de nordiska huvudstad regionerna Stockholm, Oslo och Köpenhamn erbjuder Ljungby ett bra strategisk logistikläge. Lagret har en yta på 25 000 kvadratmeter inklusive entresol och kontor. Vi har levererat lagerinredning till lagret som anpassats helt efter deras verksamhet.

Pallställ Postnord

Skyddar gods av värde

PostNord har försett sin lokal med ett entresol utrustat med pallställ och rullbanor för att skapa ett plocklager som utnyttjar den tillgängliga ytan maximalt. För att skapa en säker förvaring har även PostNord valt att installera en säkerhetsvägg som ser till att endast behörig personal kommer åt känsligt gods.

Lagerhall Med Palllsystem Och Pallar

Optimalt godsflöde

Totalt har BLS levererat pallställ med en kapacitet att lagra över 13 000 pallar tillsammans med tillbehör som gör att lagrerinredningen uppfyller de säkerhetskrav som finns idag. Eftersom förvaringen i pallstället sker både på pall samt löst är pallställens nedre nivå utrustat med nätplan för att underlätta förvaringen samtidigt som sprinklersystemet kan fortsätta att fungera optimalt vid en eventuell brand. Pallställen har även en truckgång för att skapa ett optimalt godsflöde.

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till PostNord, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Postnord Byggnad

Om PostNord

PostNord tillhandahåller paket-och logistiktjänster och är idag den ledande leverantören inom denna typ av tjänster i Norden. Företaget grundades 2009 genom en sammanslagning av den svenska Posten och Post Danmark. Idag har PostNord över 28 000 anställda och har en omsättning på 41,65 miljarder SEK.

Lager Med Pallställ

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig