För en enkel och effektiv fathantering

BLS har tillsammans med  KJK lagerprodukter levererat pallställage med fatinlägg anpassade till lagring av whisky till Agitator Whiskymakare. Inläggen är till för att faten ska ligga helt stilla under jäsningen i ställagen och anpassningen gör att faten är enkla att hantera med truck. Allt för en så enkel och effektiv fathantering som möjligt. Lösningen har levererats i två etapper med en sammanlagd kapacitet för att lagra cirka 2000 fat.

Om Agitator Whiskymakare

Agitator är en whiskytillverkare med destilleri utanför Arboga. Det nya destilleriet stod klar i början av 2018 och med orden om att agitator tänker nytt, fritt och framåt är målet att förändra och utveckla hela branschen.

Se fler case

Case: Smarter Systems

Gekås Ullared – Maximera lagerytan på höjden

BLS fick förtroendet att leverera pallställage till Gekås automatiserade lager strax utanför Ullared. Lagret sköts av 13 stycken kranar och BLS har levererat ställage i tre olika etapper med en samman...

Case: Firmer Storage

Luni Metall – Förbättrat flöde och mer produktionsyta

BLS har levererat och installerat speciallösning till Luni Metall AB i Hillerstorp. En lösning som har förbättrat det interna flödet men även frigjort mer produktionsyta.