BLS har tillsammans med KJK lagerinredning levererat fatinlägg för en effektiv lagring av whiskyfat.

För en enkel och effektiv fathantering

BLS har tillsammans med  KJK lagerprodukter levererat pallställage med fatinlägg anpassade till lagring av whisky till Agitator Whiskymakare. Inläggen är till för att faten ska ligga helt stilla under jäsningen i ställagen och anpassningen gör att faten är enkla att hantera med truck. Allt för en så enkel och effektiv fathantering som möjligt. Lösningen har levererats i två etapper med en sammanlagd kapacitet för att lagra cirka 2000 fat.

Om Agitator Whiskymakare

Agitator är en whiskytillverkare med destilleri utanför Arboga. Det nya destilleriet stod klar i början av 2018 och med orden om att agitator tänker nytt, fritt och framåt är målet att förändra och utveckla hela branschen.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

Case: Smarter Systems

GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.