BLS har tillsammans med KJK lagerinredning levererat fatinlägg för en effektiv lagring av whiskyfat.

För en enkel och effektiv fathantering

BLS har tillsammans med  KJK lagerprodukter levererat pallställage med fatinlägg anpassade till lagring av whisky till Agitator Whiskymakare. Inläggen är till för att faten ska ligga helt stilla under jäsningen i ställagen och anpassningen gör att faten är enkla att hantera med truck. Allt för en så enkel och effektiv fathantering som möjligt. Lösningen har levererats i två etapper med en sammanlagd kapacitet för att lagra cirka 2000 fat.

Om Agitator Whiskymakare

Agitator är en whiskytillverkare med destilleri utanför Arboga. Det nya destilleriet stod klar i början av 2018 och med orden om att agitator tänker nytt, fritt och framåt är målet att förändra och utveckla hela branschen.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Engtex – Maximera lagerytan för bättre materialflöde

När Engtex byggde Europas modernaste produktionsanläggning inom textiltillverkning fick BLS möjligheten att leverera grenställ till förvaring av deras tekniska textiler.

Case: Firmer Storage

Thule Group – Säkert lager i specialfärg

BLS har levererat pallställ till Thules globala utveckling och testcenter. Utbyggnaden omfattar drygt 5 000 kvadratmeter kontors- och fabriksyta till testcenter, prototyp och verktygsavdelning.