Hoppa till innehållet
BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Lagerhylla & Hyllställ

BLS lagerhyllor har många användningsområden. Är det smågods du vill lagra och arkivera kan våra svensktillverkade hyllställ och hyllsystem vara precis vad du söker. BLS ställage skräddarsys efter ditt förvaringsbehov och erbjuder bland annat entresolplan, rörliga manuella system, smarta tillbehör och hyllställ som klarar alla säkerhetskrav i Norden och Europa.

Mångsidiga lagerhyllor 

BLS tillverkar hållbara hyllsystem och lagerhyllor. Är du på jakt efter förvaring av smågods så har du hamnat helt rätt. Våra lagerhyllor är säkra och flexibla. Du kan anpassa djup, höjd, gavlar, ryggar och addera tillbehör för att skapa en lösning som möter ditt behov. Våra stabila och flyttbara hyllplan klarar vikter på upp till 200 kg utbredd last. Vill du bygga ända upp till taket, eller kanske lägga till ett entresolplan? Inga problem. Vill du ha rörliga manuella hyllsystem? Det ordnar vi.

Att det håller är självklart för oss och därför uppfyller BLS lagerhylla Metro alla säkerhetskrav i den nordiska standarden INSTA 251, svensk beteckning SS 2241.

Bls Mickes Bildelar 220512 0271 (1)

Tillbehör till lagerhylla & hyllplan

Hur du bygger din lagerhylla beror förstås på vad du ska lagra. Vi har ett brett sortiment av tillbehör. Bland tillbehören hittar du till exempel draglådor som klarar upp till 25 kg last, delningsplåtar och olika storlekar av staplingsbara, anpassningsbara lagerlådor.

Tillbehör som skapar drömlagerhyllan

Låt oss på BLS skräddarsy ditt hyllsystem

Vill du ha hjälp med att optimera och effektivisera ditt lager? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Vi ser utmaningar som möjligheter och är duktiga på att skapa behovsanpassade hyllställ. Tillsammans med dig så skapar vi en lagerlösning som utnyttjar lokalytan maximalt utan avkall på säkerhet. Inte sällan påbörjar vi ritningsarbetet redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

 

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Truck Lastar Pallar På Entresol Med Lagerhyllor Under

Hyllställ med entresol

Behöver du öka lagringskapaciteten utan att använda befintlig golvyta? Bygg uppåt! BLS erbjuder möjligheten att bygga hyllsystem i två våningar med entresol som mellanplan. Med en entresol får du en ny golvyta som du kan placera hyllställ på. Entresolen ger dig fin översikt samtidigt som det bildar ett avskilt område som kan fungera till exempel som en extra arbetsplats eller varför inte en yta för fristapling av gods. Självklart hjälper vi dig att säkra entresolen med säkerhetsräcken och skyddsanordningar för att arbetsplatsen ska vara säker.

Läs mer om entresol
Sellpy Byggnad

Case | Sellpy, Rosersberg

Flexibel, effektiv, och mindre slitsamt

Nordens största second hand-e-handel, Sellpy, har under sommaren flyttat in i sin nya lokal i Rosersberg, där BLS har levererat lagerinredning till den 20 400 kvadratmeter stora lokalen. 

Läs mer om lösningen levererad till Sellpy
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS
BLS 211021 877 (1)

Du avgör hur bra vi på BLS är

När du köper ett lagersystem från oss så finns vi med dig från start till mål, men även därefter. Vi finns alltid här för dig, enkla att få tag på och engagerade. Vi är småländskt ödmjuka och vet att vi aldrig är bättre än våra medarbetare och våra kunders åsikter. Det är därför vi på BLS jobbar så hårt för att skapa en lösning som möter dina behov på bästa sätt. Inte sällan blir vi mer av en god vän snarare än en leverantör.

Lär dig mer om hur BLS arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.

Vanliga frågor om hyllställ & lagerhylla

I vilka utförande kan jag få min lagerhylla i?

Vi erbjuder lagerhyllor i galvaniserat eller lackat utförande. I lackat utförande är stolparna blå lackerade.

Erbjuder ni tillbehör till hyllställ och lagerhyllor?

Ja det gör vi, vi erbjuder tillbehör för att göra förvaringen i hyllställ mer effektiv. Besök gärna vår webbshop och ser vårt utbud av lagerlådor, delingsplåtar, hyllplan, draglådor och andra tillbehör.

Behöver mitt hyllställ besiktigas?

Du ska besiktiga all din lagerinredningen årligen. Läsa mer och boka din besiktning här.

Vad har ni för mått på era hyllplan?

Vi erbjuder hyllplan i 300mm,400mm,500mm och 600mm djup & 1000mm eller 1300mm breda.

Hur mycket last klarar min hyllor?

Vår hyllställssektion kan lastas med max 1500kg. Hur mycket last hyllorna i ditt hyllställ klarar beror sedan på vilken typ av hyllplan du har. Vi erbjuder två modeller av hyllplan, en modell som klarar 150kg/hyllplan och en som klarar 200kg/hyllplan.

Kan jag få lagerhyllor lackade i mig egen profilfärg?

Självklart, vi löser alla typer av specialfärger. Inkom med din RAL kod så ordnar vi det. Kontakta oss gärna så tar vi det vidare därifrån!

Måste man bulta hyllstället i golv?

Om det förekommer truckkörning vid ställaget ska hyllstället bultas i golv.

Klarar era hyllställ att monteras i frysutrymme?

Absolut, våra hyllställ kan monteras såväl i kalla som varma utrymmen.