Hoppa till innehållet
Pallställ Lastat Med Pall

Lagring av pall

Förvarar du lagerfört gods på pall? Då har du hamnat helt rätt! Vilket system som passar dig bäst beror på olika saker, till exempel vilken typ av gods du vill lagra, vilken lagringskapacitet du har och om dina produkter har begränsad hållbarhet. Vi på BLS hjälper dig att hitta en optimerad lösning för din verksamhet.

Vilken pallförvaring passar dig?

För att veta vilket system som passar dina pallar så behöver vi veta mer om ditt lagerbehov. Palldimension, typ av gods, belastning, golvyta, truckgångar och takhöjd är ingredienser som avgör vilken typ av lagerlösning som passar dig. Låt oss presentera några exempel på hur vi kan hjälpa dig att optimera din pallförvaring.

Lager Med Pallställ

Pallställ

När du behöver förvara gods på pall så ligger det traditionella pallstället närmast till hands. Ett pallställage är en flexibel och prisvärd lösning när du har en stor lageryta där du vill förvara en mängd olika artiklar. Pallarna förvaras på robusta balkar och det går snabbt och lätt att komma åt godset vid både in- och utlastning.

Läs med om BLS pallställ
Pallställ Med Tillbehör

Tillbehören optimerar pallstället

Addera tillbehör för att anpassa pallstället till dina behov. Med en utdragsenhet, till exempel, så kan medarbetarna dra ut pallen likt en låda för att snabbt och effektivt plocka gods. Funktionen är inte bara ergonomisk – den är en liten förändring som ger både snabbare och bekvämare lagerhantering.

Se BLS breda utbud av tillbehör

Ska vi skapa en effektiv lösning för att lagra produkter på pall?

Vill du ha hjälp med ett effektivt lagerflöde? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Med lagerglasögonen på så ser vi utmaningar som möjligheter. Tillsammans skapar vi en lösning som är skräddarsydd för att passa ditt behov. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Shuttle I Ställage

BLS shuttle

När du letar efter en effektiv och optimerad lagerlösning som fokuserar på volymhantering av lastpallar, är BLS shuttle ett utmärkt val. Medan andra lagersystem kräver att truckar manövreras in i ställaget, så är det istället skytteln som hämtar eller placerar önskade pallar via fjärrstyrning. Du sparar tid men också plats genom att du inte längre behöver några truckgångar. Flexibiliteten hos BLS shuttle är stor. Välj lagerhantering efter dina behov (FIFO eller FILO), lasta pallarna upp till 1 500 kg och placera dem med millimeterprecision. Pallstorleken går att variera och tekniken klarar alla förekommande temperaturzoner.

Läs mer om BLS Shuttle
Rullbanor Pall

Rullbanor

Vill du maximera lagerytan och effektivt lagra stora volymer av olika typer av gods? Då är ett lagersystem med rullbanor en perfekt metod. Vi erbjuder två olika system: Genomlöpslagring, först in, först ut (FIFO) och trycklagring, först in, sist ut (FILO). Till skillnad från metoden med djupstapling så behöver du inte köra in i ställaget med rullbanor.

Läs mer om BLS rullbanor

Lösningar för lagring av pall

Ali

BLS är med dig från dag 1

Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi.

Lär dig mer om hur BLS arbetar
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS

Ska vi skapa en effektiv lösning för att lagra produkter på pall?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig