Hoppa till innehållet
BLS 211021 155

System anpassade för dina behov

Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från dag ett och tar ett helhetsgrepp från planering, rådgivning och projektledning till leverans, montering och uppföljning. Allt enligt tidsplan, kostnad och funktion. Lönsamt direkt – prisvärt i längden.

System anpassade för dina behov

Vi på BLS älskar utmaningar. Att våra system är av hög kvalitet och möjliggör ett effektivt lager är ingen utmaning för oss utan en självklarhet.En lösning som är lättarbetad, ergonomisk, som möjliggör framtida expansioner samt håller nere kostnader utan att kompromissa på kvalitén – där ligger utmaningen och den antar vi gärna.

Stort Lager

Hur vi arbetar: Smarter systems

Drivkraft och fingertoppkänsla

Dina dagliga utmaningar, dina produkter och din verksamhet är vårt fokus i allt vi gör. Viljan är vår drivkraft. Viljan att hela tiden bli bättre, att ligga i framkant och leda utvecklingen framåt, genom nya lösningar och senaste tekniken. Det är den drivkraften som gör att vi aldrig nöjer oss med standardlösningar. Att vi alltid uppmuntrar diskussioner och ser förändring som något positivt och utvecklande. Och framförallt att vi prioriterar med fingertoppkänsla.

BLS 211021 936

Hur vi arbetar: Faster business

Vi gör rätt från början

Tid är pengar. Men det betyder inte att vi ruckar på kvalitet och detaljer. Tvärtom så är detaljarbete en förutsättning för snabba affärer, för att möta behov och för att överträffa förväntningar. Att vi har full koll på hela processen, från idé till leverans, gör att vi kan undvika onödiga missförstånd, upptäcka eventuella justeringar i god tid och göra rätt istället för att göra om

BLS 211021 877

Hur vi arbetar: Firmer storage

Din utmaning – vår vardag

Att vi har egen produktion ger oss friheten att hela tiden sträva efter att utveckla, förbättra och anpassa våra lösningar utifrån din utmaning och produkt. Något vi gör varje dag. På det sättet har vi skapat och installerat hundratals kundunika system över hela Europa i över 30 år nu.

BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS
Hållbarhet

Hållbarhet

BLS strävar efter ett hållbart företagande, där vi förenar ekonomisk framgång med socialt ansvar och omtanke om miljön. Våra produkter är utformade för att vara hållbara och minska påverkan på naturen, och vi arbetar kontinuerligt för att reducera vår verksamhets fotavtryck på såväl lokal som global nivå.

Läs mer om hur BLS arbetar med hållbarhet