Hoppa till innehållet
BLS Personal

Om oss

Till BLS vänder du dig när du vill ha svensktillverkad lagerinredning. Vi har ett mål: att ge dig det bästa lagersystemet för din verksamhet. Det spelar mindre roll om du vill lagra saker på pall, använda rullbanor, förvara skrymmande gods i grenställ eller kanske installera en mobil lösning. Det som gör din lagerarbetsplats säker, effektiv och ökar lönsamheten – det har vi!

Vilka är BLS?

BLS står för Brännehylte Lagersystem. Sedan 1987 har vi tillverkat olika typer av ställage och lagersystem för företag som vill optimera sin lagerlokal. Våra engagerade medarbetare älskar att förvandla utmaningar till effektiva lagersystem. De är dessutom med dig hela vägen under projektet – från idé och uppritande av lagerlayouten till leverans, installation och uppföljning. Tycker du om att känna dig extra trygg och omhändertagen så rekommenderar vi våra serviceavtal med årlig besiktning på köpet. Vi finns helt enkelt här för dig från dag 1.

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Lagermiljö

På BLS håller vi vad vi lovar

Din tid är värdefull och vi arbetar effektivt för att leverera ditt lagersystem så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt mål är att möta och överträffa tidsramarna. Tidpunkten för din leverans är högsta prioritet för oss och det avspeglas i vårt kundlöfte: BLS ska tillverka smarta och säkra lager snabbt och i rätt tid.

Besiktning

Egna montörer och serviceavtal

För att säkerställa att du som BLS-kund får ditt nya lagersystem monterat på bästa sätt så sker installationen av våra egna montörer. På så vis är du garanterad en korrekt installation.

Du kan känna dig trygg med våra ställage som alla levereras med 5 års funktions- och konstruktionsgaranti. För extra trygghet rekommenderar vi att du tecknar serviceavtal. I avtalet ingår årlig besiktning och en eventuell åtgärdsplan. En bonus är att ett aktivt serviceavtal inte bara ger dig en säkrare arbetsplats på lagret, utan garantin förlängs med 1 år i taget.  

Lär dig mer om BLS serviceavtal
Hållbarhet

Vi tillverkar produkter som bidrar till en bättre värld

För oss på BLS är det viktigt att bidra till hållbar utveckling. Vi följer och står bakom FN:s hållbarhetsmål. Vad gör vi då? Vi återanvänder allt stålmaterialspill och jobbar aktivt för att minska volymen av stålmaterial. Åren 2020 till 2021 minskade vi stålförbrukningen med 275 ton genom produkt- och materialutveckling. Genom en egen biobränsleanläggning värmer vi fabrik och fastighet och hushållselen produceras av vattenkraft.

Fördjupa dig i BLS hållbarhetsarbete
Ali

Det är du som avgör hur bra vi på BLS är

När du köper ett lagersystem från oss så finns vi med dig från start till mål, men även därefter. Vi finns alltid här för dig, enkla att få tag på och engagerade. Vi är småländskt ödmjuka och vet att vi aldrig är bättre än våra medarbetare och våra kunders åsikter. Det är därför vi på BLS jobbar så hårt för att skapa en lösning som möter dina behov på bästa sätt. Inte sällan blir vi mer av en god vän snarare än en leverantör.

Så här arbetar vi på BLS