Hoppa till innehållet

BLS Complete

När du köper ett lagersystem från oss så finns vi med dig från start till mål, men även därefter. Vi finns alltid här för dig, enkla att få tag på och engagerade. Vi är småländskt ödmjuka och vet att vi aldrig är bättre än våra medarbetare och våra kunders åsikter. Det är därför vi på BLS jobbar så hårt för att skapa en lösning som möter dina behov på bästa sätt. Inte sällan blir vi mer av en god vän snarare än en leverantör.

Att välja ett nytt lagersystem, eller att uppdatera ett befintligt, innebär många beslut som ska tas, deadlines att förhålla sig till och en investering av både pengar, tid och kunskap. Låt oss ta ett helhetsgrepp. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från dag ett och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion.

BLS 211021 877 (1)

Analys & behov

Ett nytt lagersystem innebär många beslut som ska tas. Från att säkerställa ett system som uppfyller aktuella regler till att välja det som kommer skapa bäst produktivitet. Med så många beslut kan det vara skönt att ha en lagerexpert vid sin sida. En roll som vi känner oss väldigt bekväma i. För att sedan hitta bästa möjliga lösningen föreställer vi oss slutresultatet direkt. Och tack vare egen produktion kan vi alltid anpassa våra lösningar till varje unikt behov.

Bls 211021 936 (1)

System & produktion

Här jobbar vi fram en lösning som är lättarbetad och ergonomisk, som möjliggör ett effektivt lager och framtida expansioner, samt håller nere kostnader utan att kompromissa på kvalitét. Att vi har egen produktion ger oss friheten att hela tiden sträva efter att utveckla, förbättra och anpassa våra system utifrån din utmaning och produkt. Det ger även dig som kund möjligheten att påverka utformningen av ditt eget lagersystem.

Läs mer om BLS
Karolin

Projekt & support

Vi hjälper dig att fatta rätt beslut genom hela projektet. Vi tar ett helhetsgrepp från planering, rådgivning och projektledning till leverans, montering och uppföljning. Allt enligt tidsplan, kostnad och funktion. Projektledaren ser till att vara flexibel under vägens gång och lösa oväntade utmaningar som dyker upp för att garantera att allt flyter på. Vi för även en kontinuerlig dialog med dig som kund och vi har alltid
en service som står på tå för just dig och dina funderingar.

Installation & byggnation

Under installationen åker våra utbildade installatörer ut och bygger upp hela systemet på plats. Det betyder att du inte behöver ha koll på olika säkerhetsstandarder och krav. Det sköter vi. Under den här fasen har vi alltid en actionplan men lämnar samtidigt utrymme för justeringar. Vi föreställer oss slutresultatet och sedan tar vi den smidigaste vägen dit, utan att rucka på kvalitet och detaljer. Tvärtom så är detaljarbete en förutsättning för snabba affärer, för att möta behov och för att överträffa förväntningar. Och det gäller för lagersystem oavsett bransch och storlek.

Besiktning I Lager

Service & säkerhet

BLS lägger stor vikt vid säker materialhantering och vi följer rådande krav inom branschen. Vi ser även till att ditt lagersystem uppfyller dagens alla säkerhetskrav genom att ge konkreta förslag på säkerhetsåtgärder såsom ras- och påkörningsskydd etc. Alla lagersystem ska kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman, BLS erbjuder denna tjänst med egna besiktningsmän.

Läs mer om BLS service-erbjudande
BLS 211021 329

Serviceavtal inkl besiktning

Vill du vara säker på att BLS-ställaget levererar på bästa och säkraste sätt efter att garantin löpt ut? Då kan du teckna serviceavtal! Med serviceavtalet förlängs garantin 1 år i taget. Besiktning och åtgärdsplan ingår i avtalet. Skulle något behöva justeras får du veta det genom medföljande åtgärdsplan. När vi har utfört eventuella åtgärder kan du luta dig tillbaka med vetskapen om att ställaget fortsätter att hålla samma höga säkerhetsnivå ytterligare ett år.

Lär dig mer om BLS serviceavtal
Plock

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Läs mer om BLS

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig