Hoppa till innehållet
Stort Lager

Lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Person I Truckgång

Investera i ett bra lagersystem

Att köpa ett nytt lagersystem eller uppdatera ett redan befintligt är en långsiktig investering som kräver både tid och planering. Det är många beslut som ska fattas samtidigt som deadlines ska hållas och det är både tid, pengar och kunskap som investeras i beslutet. Bra lagerinredning ska tillgodose de nuvarande behoven, samtidigt som det ska vara flexibelt och kunna anpassas efter hur behoven ändras i framtiden. Vi på BLS hjälper dig att fatta rätt beslut och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. Vi erbjuder ett brett sortiment av lagerlösningar och tillbehör som passar alla olika verksamheter, oavsett storlek och bransch.

Gavelskydd Med Truckgång

Lagerinredning för alla tillfällen

I vårt sortiment hittar du pallställ, hyllställ, grenställ och andra typer av lagerinredning. Lagersystemen är till för att du enkelt ska kunna lagra och hantera ditt gods, oavsett storlek. Vi hjälper inte bara dig att optimera lagret för det gods som ska förvaras, utan även för personalen som ska arbeta där. Vi har lösningar till alla lager, oavsett behov och utmaningar. Minska antalet tunga lyft för dina anställda med vårt däckställ, eller utrusta ditt lager med rullbanor för att minska antalet felplock. Med hjälp av grenställ kan du förvara långods på ett enkelt och säkert sätt. Pallställen ger dig möjligheten att förvarar dina pallar och kan enkelt byggas på och kompletteras.

Stort Lager

Anpassningsbara ställage

Tack vare vårt stora utbud av tillbehör kan även ställagen anpassas så att förvaringen av godset blir så optimal som möjligt. I vårt utbud har vi även entresol som är en kostnadseffektiv lösning som utnyttjar takhöjden i din lokal och skapar en hel extra våning utan att bygga ut.

Besiktning

Lagerinredning med alla säkerhetskrav

Vi hjälper även dig att se till så att din lagerinredning uppfyller alla rådande säkerhetskrav genom att ge konkreta förslag på säkerhetsåtgärder. Alla lagersystem ska årligen kontrolleras av en behörig besiktningsman och detta är något som vi gärna hjälper till med. Har du några frågor kring något av våra lagersystem kontakta oss gärna så hjälper vi dig välja rätt!

Vi hjälper dig att skapa en effektiv och säker lagermiljö för dig och dina medarbetare. Vi tar hand om hela projektet, från planering till montage av det färdiga lagersystemet. Med egna konstruktörer, egen produktion och ett eget montageteam hittar vi tillsammans det lagersystem som passar bäst för dig.