Hoppa till innehållet
Virkesställ Sol

Virkesställ

Ska du förvara virke? Då har du hamnat helt rätt. Vi på BLS tillverkar robusta virkesställ för såväl inomhus- som utomhusbruk – och vi anpassar ställaget efter ditt förvaringsbehov. Du kanske exempelvis behöver entresol med trappor, rutschkanor och räcken? Låt oss komma ut och rita upp på plats hur det kan se ut.

Perfekt överblick i ett virkesställ 

Med ett virkesställ från BLS vinner du fördelar som till exempel snabb åtkomst, ökad säkerhet och ökad livslängd på virket. I vår småländska fabrik tillverkar vi lösningar skräddarsydda efter ditt behov. Ändras förutsättningarna med tiden är det enkelt att bygga till eller bygga om din virkesförvaring.

 

Virkesställ Sol

Fakta BLS virkesställ

  • Bredden på våra moduler är 1 200 mm
  • Med virkesställ får du snygg och enkel hantering av virkespaketen
  • Virkesställen kan anpassas för olika virkeslängder
  • Bärbalkarna är utrustade med integrerade rullar vilket gör att virkespaketen enkelt rullas in och ut. Antalet virkesrullar anpassas efter virkespaketens längd och vikt.
  • Addera jiggar för säker in- och utlastning av virket
  • Lackeringen anpassas för inomhus- eller utomhusbruk
Se caset om BLS leverans till XL-Bygg
Virkesställ Med Entresol Och Rutchkana

Virkesställ med entresol

När du vill utnyttja golvytan maximalt – varför inte lägga till entresol? Med entresolplanet skapas en extra yta där du kan förvara exempelvis isolering eller lastpallar. Entresolplanet förses självklart med räcken, grindar och trappor och andra säkerhetsanordningar för att arbetsplatsen ska vara så säker som möjligt. För enkel godsnedtagning kan du även lägga till rutschkana.

Läs mer om BLS entresol

Hur kan vi hjälpa dig att skapa en säker virkesförvaring?

Hur ser ditt behov av virkesförvaring ut? Vi på BLS har lång erfarenhet av att skapa optimerade lösningar med virkesställ för olika typer av verksamheter. Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Tillsammans med dig så skapar vi en lösning där ditt behov är i fokus. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

BLS 211021 222

BLS är med dig från dag 1

Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi.

Lär dig mer om hur BLS arbetar
Bls 211021 936 (1)

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.

Vanliga frågor om virkesställ

Vilka djup har ni på virkesställen?

Virkesställets längd anpassas utifrån längden på virkespaketen som ska förvaras i ställaget. Virkesställ är därför en kundanpassad lösning. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Vilken bredd har ni på era sektioner till virkesstället?

Sektionerna i virkesstället har en bredd på 1200mm

Går det förse virkesstället med entresol?

Ja vi kan bygga entresol på virkesstället. Dessa kan anpassas med trappor, räcken grindar och rutschkana.

Går det bygga ett tak ovanför ställaget?

Ja, detta är en lösning som kundanpassas kontakta därför gärna någon av våra duktiga säljare eller fyll i formuläret ovan om du vill veta mer

Kan virkesstället placeras på asfalt?

Ja, vid förvaring på asfalt i anpassar vi stället med asfaltsplattor.

Har ni något lås på rullarna?

Ja vi har ett ratt med lås på första balken.

Kan ni offerera en jigg?

Ja det kan vi gör, vi erbjuder 4 olika varianter av jiggar