Hoppa till innehållet
Truck Lastar Pallar På Entresol Med Lagerhyllor Under

Entresol och Mezzanin

När golvytan är begränsad men du behöver fler lagerplatser så är entresol en utmärkt lösning. Från vår småländska fabrik har vi levererat många skräddarsydda entresollösningar genom åren. Du har ett behov – vi uppfyller det. Svårare än så är det inte.

Ont om golvyta? Tänk entresol!

Genom att bygga entresolplan skapar du värdefull lageryta som inte påverkar befintlig golvyta. Att tänka smart och bygga på höjden ger dig inte bara mer förvaringsyta utan det ger också utrymmet karaktär och utsiktsplatser.

BLS Mickes Bildelar 220512 0357

Fördelar med mezzanin

Behöver du öka lagringskapaciteten utan att använda befintlig golvyta? Bygg uppåt! BLS erbjuder möjligheten att bygga hyllsystem i två våningar med entresol som mellanplan Entresolen ger dig fin översikt samtidigt som det bildar ett avskilt område som kan fungera till exempel som en extra arbetsplats eller varför inte en yta för fristapling av gods. Självklart hjälper vi dig att säkra entresolen med säkerhetsräcken och skyddsanordningar för att arbetsplatsen ska vara säker.

Nyfiken på hur en entresol kan ge din lokal ett lyft?

Med en entresol tillför du lokalen ny lageryta. Eller det behöver inte ens vara ett lager – det kan bli kontor eller konferens där skyddsräckena utgörs av glas. Berätta för oss vilket behov du har så bestämmer vi en tid när vi kan besöka dig. Tillsammans med dig så skapar vi en lösning där ditt behov är i fokus. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektsäljare

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Skräddarsydda entresol signerade BLS

BLS 211021 222

BLS är med dig från dag 1

Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi.

Lär dig mer om hur BLS arbetar
Besiktning

Serviceavtal inkl besiktning

Vill du vara säker på att BLS-ställaget levererar på bästa och säkraste sätt? Då kan du teckna serviceavtal! Besiktning och underhåll av ställagen en gång om året ingår i avtalet. Skulle något behöva justeras får du veta det genom medföljande åtgärdsplan. När vi har utfört eventuella åtgärder kan du luta dig tillbaka med vetskapen om att ställaget fortsätter att hålla samma höga säkerhetsnivå ytterligare ett år.

Lär dig mer om BLS serviceavtal

Vanliga frågor om entresol & mezzanin

Vilken belastning klarar ett entresolgolv?

Belastningskapaciteten på entresolgolvet anpassas efter kundens önskemål och entresolplanets utformning

Behöver man bygglov för att bygga mezzanin?

Mezzanin klassas som fribärande lagerinredning genom att den inte påverkar befintlig byggnad eller konstruktion och kräver därför inget bygglov. Ur brandskyddssynpunkt kan det dock behöva göras en bygganmälan. Kontakta ert försäkringsbolag för att ta reda på vad som gäller i just er lokal när det gäller brandskyddsregler.

Hur monteras ert entresol?

Vårt entresol byggs med galvaniserad profilerad lättbalk och pelare i fyrkantsrör som monteras ihop med bultförband. Allt material levereras i färdiga längder som monteras ihop på plats.

Hur lång är leveranstiden?

Efter godkänt ordererkännande är leveranstiden ca 6 arbetsveckor.

Vilka färger kommer entresolet i?

Våra standardfärger för entresol är vit (RAL 9002),blå (RAL 5019) eller varmförzinkad. Vi kan även anpassar färgen efter önskemål

Är entresoler och mezzaniner certifierat?

Vårt entresol och mezzanin är CE-certifierat enligt EU-standard.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.