Hoppa till innehållet
Shuttle I Ställage

Shuttle

BLS shuttle är perfekt för dig som hanterar stora pallvolymer och vill spara såväl utrymme som tid. Du bestämmer själv hur skytteln ska arbeta (FILO eller FIFO) och du kan vara säker på en sak: skytteln säkerställer att rätt gods alltid finns längst fram. Shuttle-tekniken fungerar i alla förekommande lagertemperaturer från +40 °C till -30 °C och går att anpassa efter olika pallstorlekar.

Fjärrstyrda skyttlar signerade BLS

Vi på BLS rekommenderar vår shuttle-lösning när du behöver en tids- och platsbesparande lagerlösning för volymgods på pall. Våra fjärrstyrda skyttlar hanterar varierande pallstorlekar upp till 1 500 kg i alla typer av temperaturzoner. Med en installerad shuttlelösning har du inte längre behov av trucktrafik i ställaget utan skytteln levererar pallen till dig. Självklart kan du plocka gods från valfri nivå.

BLS Shuttle Truck

Sparar värdefull tid och plats med BLS shuttle

När du hanterar stora pallvolymer och letar efter en optimerad lagerlösning så kan BLS shuttle-lösning vara ett utmärkt alternativ. Pallhanteringen sker med fjärrstyrda skyttlar och tekniken sparar både tid och plats. Lagringsmetoden utnyttjar golvyta och takhöjd maximalt och truckgångarna minimeras. Faktum är att du inte kommer att behöva några truckgångar alls eftersom skytteln levererar pallen till dig på det sätt som du valt (FILO, först in, sist ut eller FIFO, först in, först ut). Du sparar med andra ord inte bara dyrbar lokalyta, utan även tid.

Låt lagerexperterna på BLS hjälpa dig att hitta en optimal shuttle-lösning!

När du funderar på att effektivisera ditt lager så finns det många frågor som behöver svar. På BLS är vi redo att hjälpa dig. Våra kunniga experter hjälper dig att skapa en skräddarsydd shuttle-lösning som passar dina behov perfekt. Tillsammans med dig kommer vi fram till en lagerlösning som maximerar utnyttjandet av lokalytan samtidigt som säkerheten prioriteras. Ofta kan du se en grovskiss redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

 

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Shuttle 2

Fördelar med BLS shuttle

BLS shuttle-lösning utmärks av en omfattande flexibilitet:

  • Välj om du vill ha FIFO eller FILO
  • Anpassa efter behov och lägg till fler skyttlar efter hand
  • Millimeterprecision när pallen placeras
  • Fungerar i temperaturer från -30 °C till +40 °C
  • Skytteln kan anpassas för olika pallstorlekar
  • Ladda skytteln genom tillbehör som laddstationer och parkeringsstationer

Case | Lekia, Malmö

BLS effektiviserar Lekias lager med shuttle

I en värld där effektivitet och skalbarhet är avgörande för företagens framgång, har Lekia, Sveriges ledande leksaksbutikskedja, tagit ett strategiskt steg mot framtiden. I samarbete med BLS, har Lekia inte bara förbättrat sina nuvarande lagerprocesser utan också säkrat grunden för fortsatt expansion.

Läs mer om BLS leverans till Lekia
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi är sprungna ur vild natur som präglas av myrmark, skogar och sjöar. Alldeles utanför fabriken ligger Store Mosse nationalpark – Sveriges största högmosseområde söder om Lappland. Här, i småländska Kulltorp hittar du vår fabrik. BLS består av ett team skickliga medarbetare som tillverkar hållbara lagerlösningar. Just här föds stommen till ditt framtida, skräddarsydda lager.

Det här är BLS
Person I Truckgång

Du avgör hur bra vi på BLS är

När du köper ett lagersystem från oss så finns vi med dig från start till mål, men även därefter. Vi finns alltid här för dig, enkla att få tag på och engagerade. Vi är småländskt ödmjuka och vet att vi aldrig är bättre än våra medarbetare och våra kunders åsikter. Det är därför vi på BLS jobbar så hårt för att skapa en lösning som möter dina behov på bästa sätt. Inte sällan blir vi mer av en god vän snarare än en leverantör.

Lär dig mer om hur BLS arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.