Däckline i Helsingborg utökar sitt lager och ytan i lagret har utnyttjats maximalt. Totalt har BLS fått vara med och leverera däckställ med plats för 18 000 däck och pallställ med plats för över 12 000 fälgar.

Optimal förvaring av däck och fälgar

Däckline har investerat i elektriskt drivna vagnar för att ytan i lokalen ska kunna utnyttjas maximalt. Enheterna är utrustade med däckställ i 7 nivåer vilket gör att ställaget möjliggör en förvaring på 4500 däcksatser, eller 18 000 däck. För att lagret ska uppfylla de krav som ställs är även däckställen utrustade med rasskydd. Lokalen har även utrustats med pallställ för en optimal o förvaring av fälgar. Totalt har lagrets försetts med 52 sektioner pallställ som tillsammans möjliggör en lagring på över 12 000 fälgar.

Om Däckline

Däckline erbjuder däck, fälgar och kompletta hjul av välkända varumärken till alla typer av bilmodeller. Företaget startade 1996 och erbjuder produkter online såväl som i deras fysiska butik i Helsingborg. I deras fysiska butik erbjuder de även däckbyten, förvaring men även inspektioner och hjulinställningar.

 

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Vill du veta mer?

  Är du sugen på att veta mer om vilka lösningar vi erbjuder och hur de kan användas på bästa sätt? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om de olika lagersystemen vi levererat till företag runt om i Sverige och Norden? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Se fler case

  Case: Firmer Storage

  Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

  Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

  Case: Smarter Systems

  GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

  GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.