BLS har levererat mobila däckställ till Upplands Motor i Roserberg med en kapacitet för att lagra över 10,000 däck.

Toppmodern verkstad

Upplands motor har investerat i en leveransverkstad i Rosersberg. Verkstaden är toppmodern med en verkstadsutrustning som är anpassad för de jobb som görs. Leveransanläggningen består av verkstad rekond, uppställningsplats samt bildels- och hjulförvar för nybilar. Med en toppmodern verkstad krävs även ett smart lagersystem. För att maxa lagerkapaciteten och höja utnyttjandegraden av lokalen var mobila system från BLS en självklar lösning för Upplands motor.

Maxa lagerkapaciteten och höj utnyttjandegraden

Däckställen manövreras med en fjärrkontroll på trucken. Lagret har plats för över 10,000 däck som förvaras i både mobila och fasta ställage. Ställagen kan förvara personbilsdäck och SUV däck. För att säkra upp lagret är däckställen från nivå fyra och uppåt utrustade med 3 däckhållare. Alla gångar skyddas även av ljusbarriärer för en säker miljö för arbetarna.

Om Upplands Motor

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag med ungefär 800 anställda. De etablerades 1964 i Uppsala och finns idag i Uppsala, Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad.

Se fler case

Case: Smarter Systems

Jafor BvBa – Effektiv lagring, kvalitet och ergonomi

Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor BvBa i Belgien för att besöka oss och vår produktion i Sverige.  Ett besök som senare sluta...

Case: Smarter Systems

Agitator Whiskymakare – Fatinlägg för lagring av whisky

BLS har tillsammans med KJK lagerinredning levererat fatinlägg för en effektiv lagring av whiskyfat.