BLS har levererat mobila däckställ till Upplands Motor i Roserberg med en kapacitet för att lagra över 10,000 däck.

Toppmodern verkstad

Upplands motor har investerat i en leveransverkstad i Rosersberg. Verkstaden är toppmodern med en verkstadsutrustning som är anpassad för de jobb som görs. Leveransanläggningen består av verkstad rekond, uppställningsplats samt bildels- och hjulförvar för nybilar. Med en toppmodern verkstad krävs även ett smart lagersystem. För att maxa lagerkapaciteten och höja utnyttjandegraden av lokalen var mobila system från BLS en självklar lösning för Upplands motor.

Maxa lagerkapaciteten och höj utnyttjandegraden

Däckställen manövreras med en fjärrkontroll på trucken. Lagret har plats för över 10,000 däck som förvaras i både mobila och fasta ställage. Ställagen kan förvara personbilsdäck och SUV däck. För att säkra upp lagret är däckställen från nivå fyra och uppåt utrustade med 3 däckhållare. Alla gångar skyddas även av ljusbarriärer för en säker miljö för arbetarna.

Om Upplands Motor

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag med ungefär 800 anställda. De etablerades 1964 i Uppsala och finns idag i Uppsala, Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Vill du veta mer?

  Är du sugen på att veta mer om vilka lösningar vi erbjuder och hur de kan användas på bästa sätt? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om de olika lagersystemen vi levererat till företag runt om i Sverige och Norden? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

  Se fler case

  Case: Firmer Storage

  Sesol – Ny fastighet för att stödja tillväxt och effektiva lagerflöden

  Sesol har nyligen etablerat sitt nya huvudkontor och centrallager längs E4:an på Södra Stigamo i Vaggeryds kommun. Den nya fastigheten täcker en total yta på cirka 26 000 kvadratmeter, varav 14 500 kv...

  Case: Smarter Systems

  GARO – Minskade kostnader genom återanvändning

  GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.