Det snabbväxande e-handelsföretaget Jollyroom behövde en lagerleverantör som kunde matcha deras höga tempo. Lösningen blev pallställ levererat på 3 veckor.

Lager till Nordens största e-handelsföretag

Jollyroom är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter med marknadens största lager på sammanlagt 85 000 m². De befinner sig ständigt i en expansionsfas och behöver därför utveckla sina lager i samma snabba takt. BLS har levererat lager till Jollyroom i flera olika etapper och till flera olika adresser under flera år. Det som har varit gemensamt för alla är leveranstiden. Något som vanligtvis tar 7 veckor för andra leverantörer och 5 veckor för oss levererade vi nu på 3 veckor. 

Om Jollyroom

Jollyroom är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter. De etablerades 2010 och finns i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Tyskland. Jollyroom har marknadens största lager på över 85 000 m² och lagerför varor till ett värde av över 400 miljoner kronor. 2019 kommer de att passera 2 miljoner registrerade kunder.

Se fler case

Case: Firmer Storage

Engtex – Maximera lagerytan för bättre materialflöde

När Engtex byggde Europas modernaste produktionsanläggning inom textiltillverkning fick BLS möjligheten att leverera grenställ till förvaring av deras tekniska textiler.

Case: Firmer Storage

Thule Group – Säkert lager i specialfärg

BLS har levererat pallställ till Thules globala utveckling och testcenter. Utbyggnaden omfattar drygt 5 000 kvadratmeter kontors- och fabriksyta till testcenter, prototyp och verktygsavdelning.