Hoppa till innehållet
Virkestall Och Djupstapling

XL-byggs flaggskepp

XL bygg har öppnat nytt flaggskepp i Jönköping och BLS är stolta över att fått vara en del i etableringen genom leverans av lagerinredning. Etableringen kommer fungera som logistikcenter för ytterligare etableringar i Smålandsregionen. Anläggningen har en yta på 10 000 kvm bestående av både butik och logistikhub.
XL Bygg Entresol (1)

Virkesställ med kapacitet för förvaring i över 200 fack

Totalt har BLS levererat pallställ med en kapacitet för att förvara över 800 pallar. Lagret är även utrustat med virkesställ som total möjliggör en effektiv förvaring av virke och längre material såsom limträ och plåtar. Totalt har XL-bygg investerat i virkesställ med en kapacitet på förvaring i över 200 fack. Virkestället är även försett med entresol som gör att ytan i lagret utökas och ger en möjlighet till effektiv förvaring av buffert material. Utomhus har även gården försätts med virkesställ och grenställ utrustade med tak för att skydda det förvarade godset.

Djupstapling

4 veckors montage

I inomhusdelen har även listställ placeras för vertikal lagring av lister, profiler och rör. För att avskilja godset är varje fack utrustat med två avdelarspjut och totalt ger listställen en möjlighet till förvaring i över 150 fack. BLS har även varit med och levererat djuplagrings ställage för isolering. BLS tillhandahöll även montage av samtlig lagerinredning vilket var ett arbete som utfördes under 4 arbetsveckor.

Vi finns här för att hjälpa dig!

Är du redo att ta ditt lager till nästa nivå? Oavsett din verksamhets storlek kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Filip Elmgren

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Virkestall Och Djupstapling

Om XL Bygg

XL-bygg är Sveriges ledande bygghandelskoncern och innefattar varumärkena XL-bygg, Bolist och Järnia. Kedjan består av nästan 100 fristående anläggningar belägna runt om i Sverige. XL-Bygg Jönköping öppnade i början av december 2022 och anläggningen har en yta på 10 000 kvm bestående av både butik och logistikcenter.

Virkesställ Bil

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig