Hoppa till innehållet
BLS Mickes Bildelar 220512 0287

Förvaringslösning åt Bilxtra

BLS är glada över att få ha varit med i nyetablering av Bilxtra i Järfälla. Etableringen ska verka som regionlager åt resterande koncern kollegor som innefattar företag såsom Meca, Bilxtra och Mekonomen. BLS har levererat ca 8500 hyllmeter hyllställ som har inretts på två olika plan med ett fristående entresol på 500 kvm.

Lagerhyllor

Ytterligare våning för utökad lageryta

Golvytan i lagret har inretts med 600 sektioner hyllställ som sammanlagt ger en möjlighet till förvaring på 4200 stycken hyllor. För att utnyttja ytan i lokalen har även ett entresol installeras vilket ger en möjlighet till ytterligare en våning av lager. Entresolet är inrett med över 450 hyllställ och  ytterligare 4000 hyllplan, redo för att förvara en rad olika artiklar.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 72

Professionellt bemötande och snabba svarstider

Bilxtras affärsutvecklings chef Sonny Torgrimsson säger följande om samarbetet mellan BLS och Bilxtra:


”BLS är en oerhört professionell partner på alla sätt och vis. Vår kontaktperson på BLS bemöter oss alltid på ett kreativt, professionellt vis och framförallt så är han införstådd med att vi jobbar med snabba beslut. BLS levererar ritningar och offerter oerhört snabbt. Återkoppling är deras paradgren. Kan varmt rekommendera BLS som affärspartner in i framtiden. ”

Vi finns här för att hjälpa dig!

Är du redo att ta ditt lager till nästa nivå? Oavsett din verksamhets storlek kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Filip Elmgren

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

BLS Mickes Bildelar 220512 0287

Om Bilxtra

Bilxtra erbjuder ett komplett sortiment av reservdelar till majoriteten av de vanligaste bilmodellerna som finns. Företaget finns både i Sverige och Norge och är en del av MEKO koncernen. I MEKO ingår även företag så som Meca och Mekonomen.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig