Hoppa till innehållet
Hisab Joker Pallställ

Effektiv kartonghantering i pallställ

Hisab-Joker är nu färdiga med andra etappen av sitt nya lager. Vi är glada över att följa deras expansion och återigen få möjligheten att leverera lagerinredning till dem.
Hisab Joker

Plockplatser för en lättare hantering

Total levererade BLS ny lagerinredning som klarar en kapacitet på 2500 pallplatser och 174 plockplatser till Hisab-Jokers nya lager.  Samtliga plockplatser är utrustade med nätplan för en smidig och effektiv hantering av kartonger. De tre övre nivåerna i pallstället fungerar som buffertplatser till produkterna som hanteras på de två undre nivåerna i stället, detta för att enkelt kunna fylla på när produkterna tar slut på plockplatsen. Lagret är även utrustat med truckgenomfarter för en smidig och lättare hantering av lagervaror med truck.

Hisab Joker Pallställ

Om Hisab-Joker

Hisab-Joker är nordens ledande grossist inom party och presentartiklar. Företaget grundades 1983 i Varberg och har idag ett utbud på över 13,000 olika artiklar.

Lagerhall Med Palllsystem Och Pallar

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
Karolin

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig