Hoppa till innehållet
2

Effektiv lagring och ergonomi hos Jafor BvBa

Effektiv lagring, kvalitet och ergonomi

Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor BvBa i Belgien för att besöka oss och vår produktion i Sverige.  Ett besök som senare slutade med en investering av fasta däckställ.

1

Effektivare lösning

För Jafor BvBa var effektiviteten av hanteringen av däcksatser det som fick dem att börja leta efter nya lösningar. Tidigare har Jafor BvBa lagrat däck på pallar i pallställage och vid lagringen placerades flera däcksatser på en pall som sedan förvarades i ställaget. Efter att ha läst mer om våran lösning för däcksatser bestämde Jafor BvBa att besöka oss och vår produktion i de småländska skogarna.

2

En ergonomisk och säker förvaring

Lösingen för Jafor BvBa blev fasta däckställ med en sammanlagd kapacitet för att kunna lagra nästa 1350 däcksatser i 5 olika nivåer. Däcken förvaras liggande och ställen kan hantera upp till 120kg per däcksats. En lösning som inte bara är ett bra sätt att optimera och utnyttja utrymmet för lagring av däck optimalt utan som också ger en ergonomisk och säker förvaring för medarbetarna.

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till Jafor BvBa, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

3

Om Jafor BvBa

Jafor BvBa är ett belgisk företag som specialiserat sig på lösningar för förvaring av däck. De levererar kompletta lösningar med däckställage där målet är att optimera varje utrymme optimalt.

Närbild Däck I Däckställ

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 222

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig