Hoppa till innehållet
Emotion Lager

Emotion Logistics utökar sin kapacitet

Emotion Logistics, en växande aktör inom tredjepartslogistik och systerbolag till Börjes Logistik och Spedition, har valt BLS för att möta sina specifika lagerbehov. Emotion är känt för att erbjuda komplicerade 3PL-lösningar som få andra kan matcha. Tillsammans har vi skapat en anpassad lagerlösning som främjar deras fortsatta tillväxt och operativa effektivitet.

En framväxande aktör inom tredjepartslogistik

Emotion Logistics har uttökat sin verksamhet med ett nytt lager på Södra Stigamo utanför Jönköping. I det nya lagret hade de målet att skapa en flexibel och effektiv lagerlösning som gör det möjligt att lagra och hantera en bred pallet av olika gods för dera kunder. Detta har resulterat i att de har investerat i flera olika typer av lagerinredning för att skaoa en flexibl och effektiv lagerlösning.

Emotion Pallstall

Ett omfattande projekt i två faser

Emotion Logistics eftersträvade inte bara en flexibel och effektiv lagerlösning, utan också en snabb leverans. Tack vare BLS:s smidiga omställningsprocess kunde vi uppfylla dessa krav. Projektet genomfördes i två faser. Den första fasen fokuserade på installation av pallställ och lagerhyllor, vilket möjliggjorde lagring av både små detaljer för plockning och större varor på pall. I den andra fasen installerades grenställ, vilket skapade möjligheter att lagra långt och tungt gods, samt industriskydd som skyddar både lokalen och personalen från slitage och olyckor

 

Raymark Och Filip

Stärkt kapacitet för utmanade kundbehov

Raymark Hellqvist, Projektledare Emotion Logistics beskriver sammarbetet med BLS:

"Samarbetet med BLS har varit kreativt, tryggt och snabb. Med sina snygga lagerinredning och lösningar uppnår de mycket hög standard och blev en självklar val att samarbeta med för oss på Emotion Logistics AB. Från brainstorming till färdig leverans av lagerinredning från BLS har vi kunnat ta ännu ett steg med våra breda och moderna logistiktjänster."


Med den nya lagerlösningen har Emotion stärkt sin kapacitet att möta framtida marknadsbehov. Den anpassade lagerinfrastrukturen gör det möjligt för dem att effektivt hantera en varierad produktportfölj och säkerställa hög tillgänglighet för sina kunder.

Ska vi skapa en effektiv lösning för att lagra produkter på pall?

Vill du ha hjälp med ett effektivt lagerflöde? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Med lagerglasögonen på så ser vi utmaningar som möjligheter. Tillsammans skapar vi en lösning som är skräddarsydd för att passa ditt behov. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Emotion Fastighet

Om Emotion

Emotion Logistics AB är en ledande 3PL-partner som erbjuder logistik- och 3PL-tjänster inom lagerhållning, plock och pack, returer, IT och frakt. Med över 100 kunder inom e-handel (B2C) och företagsförsäljning (B2B) har de snabbt utvecklats till en nyckelspelare i branschen. Sedan starten på 90-talet har de expanderat kraftigt och opererar nu från tolv adresser i Sverige med över 140 000 kvadratmeter lageryta. Med stöd från moderbolaget Börjes Logistik & Spedition AB, och en stark fokusering på innovation och kundservice, fortsätter Emotion att växa och leverera toppkvalitet inom logistiklösningar.

BLS 211021 132

BLS är med dig från dag 1

Att välja ett nytt lagersystem, eller att uppdatera ett befintligt, innebär många beslut som ska tas, deadlines att förhålla sig till och en investering av både pengar, tid och kunskap. Låt oss ta ett helhetsgrepp. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från dag ett och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion.

Läs mer om hur vi arbetar
Stort Lager

Pallställ signerat BLS

Är du i behov av att lagra varor på pallar? Valet av det mest lämpliga systemet för dig beror på flera olika saker, exempelvis vilken sorts varor du behöver förvara, den tillgängliga lagerytan, och om dina produkter har begränsad hållbarhet

Utforska våra pallställ

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.